A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Вистояли Майдан – переможемо у війні: Революція Гідності – перший переможний бій цієї війни

День Гідності та Свободи українці проголошували двічі – вийшовши на майдан Незалежності у 2004-му і організувавши Помаранчеву революцію, і у 2013–2014, відновлюючи своє право на гідність та незалежність, утверджуючи своє прагнення бути у європейській спільноті, жити за принципами демократичного, правового – цивілізованого – світу.

12:44:37 22.11.2022

Опорні навчальні заклади Хмельниччини отримають фінансову допомогу від ЮНІСЕФ

Відповідну постанову № 1112 нещодавно ухвалив Кабінет Міністрів України. Йдеться про одноразову фінансову допомогу в еквіваленті 3 тис. доларів для кожного закладу в рамках програми “Спільно до навчання”  Міжнародного надзвичайного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ).

15:22:40 19.10.2022

Привітання з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Шановні жителі громади! Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисників та захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Наші захисники довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Вони гідно зустріли ворога, показали свою міць і незламність. Захисники України – опора держави, спокій наших домівок, спокій близьких, все це сьогодні у надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги! Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба!

09:00:37 14.10.2022

Фінансова підтримка для опорних закладів освіти: 3 тисячі доларів від ЮНІСЕФ - на ремонт, підготовку до опалювального сезону й засоби навчання.

Про це йдеться в постанові Кабміну від 13 вересня 2022 року №1112 "Про реалізацію спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти для підготовки до 2022/23 навчального року"

20:00:34 06.10.2022

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на третій потік онлайн проекту «Єдина Україна»

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України.

15:42:48 03.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано