A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

10 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ

Завтра, 10 вересня 2022 року, відбудеться фізкультурно-оздоровчий захід «День фізичної культури і спорту України». У програмі активні локації з різних видів спорту, майстер-класи і показові виступи відомих спортсменів та лідерів думок, а також подарунки для всіх учасників.

11:47:19 09.09.2022

ТРИВАЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА ОНЛАЙН-КУРС З ОСНОВ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

У межах реформи системи харчування в закладах освіти Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та студія онлайн-освіти «EdEra» розробили безкоштовний курс для вчителів «Основи здорового харчування для учнів 1–4 класів».

12:00:07 07.09.2022

ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ: РОЗКЛАД ЦІКАВИНОК ІЗ ДОШКІЛЬНИКОМ НА ТИЖДЕНЬ

В умовах сьогодення діти потребують уваги та підтримки з боку дорослих, які є опорою та прикладом емоційного наслідування. Батьки стають для дитини не тільки джерелом безпеки, а й ліпшими друзями. Вони багато часу проводять разом, спілкуються та граються. Адже психологічна підтримка збоку батьків своїх малюків має бути комплексною та всебічною, інтегрованою у діяльність. Щоденні сумісні цікавинки та забавки із дитиною сприятимуть відновленню її нормальної життєдіяльності, подоланню наслідків психологічної травми, отриманої в екстремальних ситуаціях.

09:50:58 06.09.2022

ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ РОЗМІЩЕНО У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ

МОН повідомляє, що на порталі Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» розміщено електронну бібліотеку, яка налічує 1 335 підручників і посібників. Зокрема, електронні версії підручників для закладів загальної середньої освіти з 1-го до 11-го класу з усіх предметів, різних видань, для корінних народів, національних меншин та осіб з особливими освітніми потребами тощо.

08:50:54 06.09.2022

ОНЛАЙН-КУРС ДЛЯ ОСВІТЯН «ПСИХОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ДОРОСЛИХ ТА ДІТЕЙ ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ У ШКОЛІ»

МОН спільно з Фондом «Східна Європа» запустили новий безкоштовний онлайн-курс для освітян «Психологічна безпека дорослих та дітей під час повітряної тривоги у школі».

16:51:45 05.09.2022

ЯК УБЕЗПЕЧИТИ СЕБЕ В КІБЕРПРОСТОРІ ПІД ЧАС ОНЛАЙН-НАВЧАННЯ: ПОРАДИ ДЕРЖСПЕЦЗВ’ЯЗКУ

З вересня розпочалося навчання у школах, проте багато учнів через воєнний стан вчитимуться дистанційно. Подбайте про безпеку дітей в онлайн-просторі. Держспецзв’язку нагадує головні правила, які допоможуть захистити школярів в інтернеті.

13:52:43 05.09.2022

ЯК УЧИТЕЛЯМ РОЗПОЧАТИ НАВЧАЛЬНИЙ РІК ПІД ЧАС ВІЙНИ: ПОРАДИ ВІД ЕКСПЕРТІВ ПРОЄКТУ #STOP_SEXТИНГ

Команда освітнього проєкту #stop_sexтинг підготувала порадник для вчителів про те, як розпочати новий навчальний рік під час війни. Він містить інформацію про обов’язкові правила поведінки, які допоможуть зберегти життя дорослих та дітей у разі екстреної ситуації.

11:53:28 04.09.2022

ПІДГОТОВЛЕНО БРОШУРУ ПРО ТЕ, ЯК ЗДОБУВАТИ УКРАЇНСЬКУ ОСВІТУ ДІТЯМ, ЯКІ ТИМЧАСОВО ПЕРЕБУВАЮТЬ ЗА КОРДОНОМ

Офіс віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції у співпраці з Міністерством освіти і науки підготували брошуру про організацію навчання дітей, які тимчасово перебувають з родинами за кордоном та бажають продовжувати здобувати українську освіту.

13:54:19 01.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано