Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Форум «Цифрова трансформація освітньої галузі та можливості освітньо-інформаційних систем»

Дата: 28.05.2024 17:05
Кількість переглядів: 89

За ініціативи Хмельницької обласної військової адміністрації, Міністерства освіти і науки України сьогодні відбувся форум «Цифрова трансформація освітньої галузі та можливості освітньо-інформаційних систем».

До участі в заході було запрошено представників Департаменту освіти та науки, керівників органів управління освітою та керівників закладів освіти.

Нашу громаду представили виконуюча обов'язки начальника відділу освіти Наталія Лошак, директор Вишнопільської гімназії Зінаїда Носаль, директор Ладигівської гімназії Олена Яроцька, директор Староостропільського ліцею Світлана Кравчук.

В ході форуму представник Міністерства освіти і науки України та управитель з питань цифрової трансформації Світлана ГОЛУБ окреслила перспективні зміни в напрямку цифровізації освітньої галузі та особливості взаємодії освітніх інформаційних систем та центральної бази даних ПАК “АІКОМ”.

Можливості створення єдиної цифрової платформи в освітньому закладі представив співзасновник та керівник освітньої інформаційної системи EDDY Іван ВОЛКОВ.

Про подолання освітніх втрат та особливості запровадження експерименту із змішаного очно-дистанційного навчання у закладах освіти на засадах партнерства розповіли представники Центру освіти «Оптіма».

В завершення форуму відбулося нагородження за активну підтримку і сприяння розвитку цифровізації освітньої галузі, де нашу громаду також відзначили.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано