A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

З днем дошкільника, шановні вихователі

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. І як би нам не здалося дивним, але працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками та близькими наших дітей, стоять на своєрідній фронтовій передовій нашого спільного, самого найближчого майбутнього.

10:11:24 25.09.2022

ШКІДЛИВИЙ КОНТЕНТ В ІНТЕРНЕТІ: ЯК БАТЬКАМ ПРОТИДІЯТИ ЙОГО ВПЛИВУ НА ДИТИНУ?

Що таке шкідливий контент в інтернеті? Це матеріали, що заохочують до небезпечної або незаконної діяльності, яка загрожує серйозною фізичною шкодою або смертю. Команда #stop_sexтинг підготувала поради, які допоможуть протидіяти впливу шкідливого контенту на дитину. Наприклад, вживання небезпечних предметів і речовин, які не є харчовими продуктами, можуть викликати отруєння або іншим способом завдавати шкоди здоров’ю; дії, які в результаті можуть призвести до обморожень, опіків чи ударів струмом; нанесення собі травм або каліцтв; розіграші, що спричиняють серйозні емоційні потрясіння – інсценування смерті або самогубства, насильства; порнографічні матеріали.

13:00:23 24.09.2022

На Хмельниччині з робочим візитом перебуває Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет

Формування безпекової ситуації в навчальних закладах під час освітнього процесу 2022/2023 роках залишається одним із ключових напрямків роботи ОВА. Аби ознайомитись із станом готовності освітньої галузі Хмельниччини до навчального року в умовах воєнного стану з робочим візитом прибув міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

17:47:51 21.09.2022

В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ГОТУЮТЬСЯ ЗМІНИ ЩОДО ОБЛІКУ УЧНІВ ТА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

У межах підготовки проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік», Міністерством освіти і науки України проводиться робота щодо підготовки змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1088 «Про затвердження формули розподілу освітньої субвенції між місцевими бюджетами» з метою здійснення розподілу коштів освітньої субвенції на 2023 рік між місцевими бюджетами.

11:38:30 20.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано