A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Мінмолодьспорту розпочинає набір учасників на третій потік онлайн проекту «Єдина Україна»

Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України.

15:42:48 03.10.2022

СТВОРЕНО НЕСТАНДАРТНИЙ ОСВІТНІЙ КУРС З ОСНОВ ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ ДЛЯ УЧНІВ 5-9 КЛАСІВ

Державна служба України з надзвичайних ситуацій спільно з Фондом «Східна Європа» в межах Програми «Онлайн-заняття з безпеки для дітей» розробила освітній онлайн-курс «Цивільна безпека та підготовка до надзвичайних ситуацій» для учнів 5–9 класів. Він поєднує елементи комп'ютерної гри «Minecraft» із навчальним матеріалом. Такий формат цікавіший для слухачів і сприяє легшому засвоєнню інформації.

11:02:10 03.10.2022

Привітання сільського голови Юрія Соломіна з Днем вчителя!

Дорога освітянська родино Староостропільської громади Сьогодні ми відзначаємо світле і прекрасне свято – День працівників освіти, наших вірних наставників, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів. Люди, які присвятили своє життя благородній і потрібній справі – вихованню наших дітей, заслуговують на слова глибокої подяки і шани. Саме на плечі Вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вчителя залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Бажаю Вам, дорогі наші освітяни, відчуття повноти і неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя, наполегливості та мудрості, оптимізму і терпіння. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а й щодня. З повагою,  сільський голова                       Юрій СОЛОМІН

09:00:06 02.10.2022

Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття»

В Україні стартував прийом робіт на щорічний 14-й Всеукраїнський конкурс мультимедійних проектів «Врятувати від забуття» (анімаційних робіт молодих істориків), метою якого є підвищення інтересу молоді до української історії, збереження та відновлення національної пам’яті, подолання історичних міфів.

11:15:27 29.09.2022

На Хмельниччині до Дня працівників освіти провели молитовний сніданок

Сьогодні напередодні Дня працівників освіти на Хмельниччині відбувся молитовний сніданок. Розділити спільну молитву у Хмельницькій гуманітарно-педагогічній академії зібралися керівництво області та міста, представники релігійних конфесій, педагоги та громадськість Хмельниччини.

16:00:38 28.09.2022

ЯК УКРАЇНЦЯМ УБЕЗПЕЧИТИ СЕБЕ ЗА КОРДОНОМ В УМОВАХ КРИЗИ: ПОРАДИ ВІД ЕКСПЕРТІВ ПРОЄКТУ #STOP_SEXТИНГ

Команда освітнього проєкту #stop_sexтинг підготувала буклет для тимчасово переміщених осіб про підтримку дітей та себе. Він містить поради, як зробити вимушене перебування в іншій країні під час війни якомога безпечним для фізичного та психічного здоров’я.

12:48:14 27.09.2022

«Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Хмельниччини позмагатися за призи в конкурсі для Вікіпедії

З 1 по 31 жовтня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже одинадцятий раз.

10:00:18 27.09.2022

«ВИВЧАЮ – НЕ ЧЕКАЮ»: ПРЕЗЕНТОВАНО МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ УЧНЯМ 1-4 КЛАСІВ ВИВЧАТИ МАТЕМАТИКУ ЗА УКРАЇНСЬКОЮ ПРОГРАМОЮ

Громадська спілка «Освіторія» та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з Міністерством освіти і науки України презентували мобільний застосунок «Вивчаю – не чекаю». Презентація відбулася сьогодні, 26 вересня 2022 року, в приміщенні МОН.

15:58:22 26.09.2022

ЯК ЗАПОБІГТИ ШКІДЛИВОМУ ВПЛИВУ ІНТЕРНЕТ-КОНТЕНТУ НА ЗДОРОВ’Я І ПСИХІКУ ДИТИНИ: ПОРАДИ ДЛЯ БАТЬКІВ

У межах «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки» за ініціативою першої леді України Олени Зеленської продовжуємо надавати поради. Сьогодні команда #stop_sexтинг підготувала поради, як батькам говорити з дитиною, якщо вона поводиться з ризиком для здоров’я через вплив на неї контенту в мережі:

12:59:40 25.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано