A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Фонд української бібліотеки в Іспанії поповнився майже на 10 тисяч книг

Сьогодні в ТРЦ «WoodMall» відбулося урочисте підведення підсумків акції по збору україномовної літератури для бібліотеки української книги у місті Валенсія (Іспанія). Під час заходу найактивніших учасників акції подяками від БО “Захисти Хмельниччину” відзначив заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв та керівник фонду Олена Полянська.

16:12:38 10.03.2023

Сьогодні Хмельниччина відзначає 209 річницю з дня народження Тараса Шевченка

Минуло 209 років з дня народження Великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Україна щороку вшановує його пам’ять у цей день та зачитує кобзареві вірші, якими надихаються українці у всьому світі. Ця видатна, історична постять живе в серці цілої нації та символізує незламність духу наших співвітчизників, які століттями ведуть боротьбу за волю, мир та незалежність.

09:19:57 09.03.2023

КОЖНЕ ТРЕТЄ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СЕКСУАЛЬНЕ НАСИЛЬСТВО НАД ДІТЬМИ В ІНТЕРНЕТІ СТОСУЄТЬСЯ ДІВЧАТ 11-13 РОКІВ: ЯК ЗАХИСТИТИ ДІТЕЙ ОНЛАЙН?

Кожна дитина, яка має необмежений доступ до пристроїв, що під’єднані до інтернету, перебуває в зоні ризику. Батьки мають розуміти, що йдеться не лише про неконтрольований час онлайн, дезінформацію або надмірну увагу до трендів соцмереж. Сексуальне насильство є не тільки в офлайн-реальності, але й в інтернеті. Ці явища називають термінами: «секстинг», «онлайн-грумінг» та «сексторшен».

08:28:23 08.03.2023

«ВИВЧАЙ ТА РОЗРІЗНЯЙ: ІНФОМЕДІЙНА ГРАМОТНІСТЬ В ОСВІТІ» – ВІДКРИТО КОНКУРС ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

Команда проєкту IREX in Ukraine «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті» спільно з Академією української преси та за підтримки Міністерства освіти і науки України відкрили конкурс для вчителів, які викладають історію у 8-10 класах, українську мову та літературу в 8-9 класах і мистецтво у 9 класі.

10:40:21 06.03.2023

ПСИХОЕМОЦІЙНА ПІДТРИМКА: ЗАНЯТТЯ, ЯКІ ДОПОМОЖУТЬ ВІДНОВИТИ РЕСУРСНІСТЬ

З турботою про батьків та освітян, які підтримують зв’язок з вихованцями, педагоги та дитячі психологи за сприяння Міністерства освіти і науки України запустили телеграм-канал «Підтримай дитину» та «Подбай про себе», де ви зможете знайти поради, техніки, прості рекомендації, ігри та розвивальні вправи, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації. Матеріали публікуються щоденно.

12:36:18 03.03.2023

ВСТУПНИКИ, ЯКІ ЗАРЕЄСТРОВАНІ ТА ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ТОТ, ЗМОЖУТЬ ПРОХОДИТИ УСІ ЕТАПИ ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ ДИСТАНЦІЙНО, – СЕРГІЙ ШКАРЛЕТ

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет в ефірі національного телемарафону «Єдині новини» розповів про формат вступної кампанії 2023 року, відмінності цьогорічного вступного випробування з тим, що було в минулому році, а також про пільги під час зарахування до ЗВО та пільгові категорії.

12:42:00 28.02.2023

ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА ILEARN БЕЗОПЛАТНО ПІДГОТУЄ ВСТУПНИКІВ ДО НМТ-2023

Громадська спілка «Освіторія» запустила серію безоплатних вебінарів на онлайн-платформі «iLearn» для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2023. Вебінари проведуть досвідчені експерти-предметники.

10:32:59 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано