A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Бій за майбутнє

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

09:58:19 29.01.2023

Наша громада отримала новий шкільний автобус

Сьогодні заклади загальної середньої освіти області отримали ще 9 шкільних автобусів. Це друга партія автобусів, які передаються на громади, першу партію в такій кількості вони отримали напередодні нового року.

14:07:59 25.01.2023

Щедрий вечір, добрий вечір! Добрим людям на здоров’я!

Напередодні Старого Нового року, 13 січня, ми відзначаємо Щедрий вечір - він же другий Святвечір, Маланка, Василів вечір. За давньою традицією в цей час за святковим столом збиралася вся сім'я. На Щедрий вечір господині готували до столу найкращі страви і обов'язково кутю. Молодь традиційно вбиралася та від хати до хати водила козу - Маланку. Разом з козою щедрували і вітали всіх зі святом - бажали благополуччя, щастя і здоров'я у Новому році. 

19:44:56 13.01.2023

Chromebook та School Box також отримала Вишнопільська гімназія

В рамках реалізації проєкту "Забезпеченя безперервності освіти в Україні", співпраці з UNICEF для забезпечення належних умов освітніх послуг для педагогічних працівників закладів освіти Вишнопільській гімназії було передано ноутбуки та School Box.

10:24:45 12.01.2023

Chromebook та School Box також отримав Староостропільський ліцей

В рамках реалізації проєкту "Забезпеченя безперервності освіти в Україні", співпраці з UNICEF для забезпечення належних умов освітніх послуг для педагогічних працівників закладів освіти Староостропільського ліцею було передано ноутбуки та School Box.

13:18:21 02.01.2023

Ладигівська гімназія отримала новий комп'ютерний клас

В останні грудневі дні Ладигівська гімназія отримала новорічний подарунок у вигляді сучасного комп'ютерного класу з 11 ноутбуків. Тепер з другого семестру здобувачі освіти будуть вивчати інформатику на нових гаджетах.

15:41:21 27.12.2022

Chromebook та School Box вже отримала Ладигівська гімназія

В рамках реалізації проєкту "Забезпеченя безперервності освіти в Україні", співпраці з UNICEF для забезпечення належних умов освітніх послуг для педагогічних працівників закладів освіти Ладигівської гімназії було передано 3 ноутбуки та School Box..

15:26:26 27.12.2022

25 грудня християни відзначають Різдво Христове

Вифлеємська зірка на небі засяяла і світлом своїм осяяла наші душі, подарувала надію, зміцнила віру, запалила в серцях полум’я любові. З великим Різдвом вас! Нехай те чудове світло зберігає вас на всіх життєвих дорогах, дарує щастя та радість.

13:11:44 25.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано