A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради

1. Сідлецький Володимир Євгенович - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради

2. Лошак Наталія Олександрівна - головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради

3. Поступальська Наталія Миколаївна - провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради

Пишаємося нашими переможцями!

Вітаємо Віктора Мельника вчителя мистецтва Староостропільського ліцею з ІІ місцем на обласному літературно-мистецькому фестивалю-конкурсі «СловоТворчі»

18:16:03 21.03.2024

Акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії»

З 16 до 24 березня 2024 року заклади освіти та культури громади приєдналися до Всеукраїнської інформаційно-просвітницької тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії», мета якої – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. Тема Тижня поезії – «дім». Гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому». Поняття «дім» для кожного українця і українки набуло щемкого й навіть сакрального значення. Завдяки темі «дім», яка лунала протягом тижня поезії, Акція підкреслить важливість дому для військових, які захищають наші домівки і водночас хочуть відчути тепло й затишок своїх рідних домівок, цивільних, які через війну змушені були переїхати в інші регіони України чи за кордон, людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях і чекають повернення додому – всіх українців, для яких дім тепер більше, ніж просто точка на мапі. Саме сьогодні у Всесвітній день поезії публікуємо вірші учасників Акції. Учасник тематичної акції «Національний тиждень читання. Тиждень поезії» від Вишнопільського будинку культури Гес Кароліна з поезією "Земля моя - мій рідний дім"

13:54:09 21.03.2024

Пишаємося нашими переможцями!

Здобувачі освіти 5 класу Ладигівської гімназії Адамчук Єлизавета та Чернявська Софія нагороджені дипломами ІІ ступеня Хмельницьким обласним центром науково - технічної творчості учнівської молоді в обласній заочній виставці - конкурсі "Новорічна технофеєрія" у номінації "Техноялинка"

13:53:37 20.03.2024

20 березня – Всесвітній день Землі

20 березня весь світ відзначає День нашої планети. Цей міжнародний День покликаний перш за все звертати увагу людини на проблеми, які вона створює своєю діяльністю, та замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем.

13:39:57 20.03.2024

Продовжуємо допомагати ЗСУ

Здобувачі освіти 5-9 класів разом з учителями організували благодійний воркшоп та приготували декілька ящиків смаколиків для наших воїнів. Наймолодші наші учні не стояли осторонь та активно малювали, вирізали, клеїли.... щоб доповнити посилки військовим своїми малюнками, листами та оберегами!

13:47:02 15.03.2024

Знов прийшла на землю шевченкова весна.

9-го березня виповнюється 210 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Його поезія от уже понад сто років викликає в людях почуття гордості і захоплення красою,своєю силою і народною мудрістю.

08:54:01 09.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано