A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Вітаємо призерку І обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд):

Вітаємо Троц Марію, ученицю 6 класу Ладигівської гімназії з ІІІ місцем на І обласному етапі Всеукраїнського конкурсу на написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд) у середній віковій групі (11-14 років) та керівника-консультанта автора твору-есе «У кожного СВІЙ шлях, або Половина світу скаче» Баблюк Наталію Дмитрівну.

21:44:02 14.11.2023

Щирі вітання з днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сьогодні в Україні відзначається день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Основа будь якої культури перш за все – в самій людині. Бути працівником культури – це означає займатись улюбленою справою, бути в центрі цікавих, захоплюючих та яскравих подій, йти  в ногу з часом, набиратись мудрості й досвіду у старшого покоління, запалювати маленькі зірочки таланту в дітях. Ви привносите в життя людей творчість, мистецтво та, як наслідок, гармонію  й красу. Ваша праця по збереженню та примноженню духовних цінностей – одна із найбільш благородних і відповідальних місій. Саме Ви сприяєте гармонійному розвитку особистості, прищеплюєте любов до творчості у підростаючого покоління, збагачуєте духовний світ жителів Староостропільської громади, робите наше життя яскравішим. Я виражаю Вам шану за любов до прекрасного та прагнення поділитись цією любов’ю з жителями та гостями нашої громади. Дякую за безмежну відданість своїй справі, за майстерність і талант. Бажаю Вам натхнення, невичерпної енергії, нових творчих ідей, досягнень та заслуженої віддачі.  Добра, щастя, здоров’я, благополуччя і любові Вам та Вашим близьким. Зі святом!

08:29:27 09.11.2023

Учні Ладигівської гімназії долучились до Всеукраїнської руханки "Цікава фізкультура" в рамках онлайн фестивалю "Назустріч успіху" (проєкт "Єдина Україна")

7 листопада учні Ладигівської гімназії долучились до Всеукраїнської руханки "Цікава фізкультура" в рамках онлайн фестивалю "Назустріч успіху" (проєкт "Єдина Україна"). Організаторами Проєкту є Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Основною метою Проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів серед внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку".

15:53:25 07.11.2023

25-26 жовтня на базі Хмельницької ОУНБ відбувся обласний семінар методичних фахівців області, на тему: "Методичні служби бібліотек: нові особи, ролі і можливості"

25 -26 жовтня на базі Хмельницької ОУНБ відбуватиметься обласний семінар методичних фахівців області. Цьогорічна тема: "Методичні служби бібліотек: нові особи, ролі і нові можливості". У заході беруть учась представники 32 територіальних громад.

14:57:49 27.10.2023

Адміністрація, педагогічний колектив, учні та батьківська громадськість Староостропільського ліцею, висловлюють щиру подяку спонсорам, які постійно допомагають створювати для дітей комфортні умови для навчання

“Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає “поміж рядків” її поклик про допомогу. Ця праця є вищою мірою людського духу“.

08:08:18 24.10.2023

18 ЖОВТНЯ – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

Щорічно, 18 жовтня, відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Факт його відзначення є нагадуванням про актуальність проблеми торгівлі людьми, а також про необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідуванні злочинців, надання допомоги постраждалим, ведення превентивної роботи. Небайдужість громадськості до цього явища і візуалізація проблеми на глобальному рівні – запорука успішної боротьби з проблемою.

15:11:08 18.10.2023

У Ладигівській бібліотеці для учнів 1-4 класів відбувся захід "Казка в гості йде до нас"

13 вересня у Ладигівській бібліотеці для учнів 1-4 класів відбувся захід "Казка в гості йде до нас". До уваги дітей було представлено лялькову п'єсу І.Мельника "Як кошеня вчилося кукурікати", яку виконали учасники лялькового театру Левківський сільський бібліотекар Матер'ян І.М., та вчителька початкових класів Ладигівської гімназії Назарчук О.М. З дитячою безпосередність діти слухали виставу, яка їм дуже сподобалась, вони з цікавістю дивились та раділи, плескали в долині і залишились задоволені. Після вистави директорка Левківського СБ Коломієць К.П. провела літературну годину "Відгадай казку" та конкурс малюнків "Казкові герої дитячими очима". В перерві між конкурсами діти танцювали веселі руханки. Також маленькі читачі переглянули книжкову виставку "По слідах казкових героїв."

15:14:46 13.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано