A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ДЕНЬ ЄДНАННЯ – 2024

16 лютого в Україні відзначається День єднання. Це державна ініціатива, яка була вперше проведена 16 лютого 2022 року згідно з Указом Президента України.

16:02:52 16.02.2024

Участь у відкритті Національного проекту"Цікава фізкультура-2.0 Перезавантаження

16.02.2024р.здобувачі освіти 1-5 класів Ладигівської гімназії Староостропільської сільської ради Хмельницького району Хмельницької області приєднались до участі у відкритті Національного проекту"Цікава фізкультура-2.0 Перезавантаження,а також у святкуванні Дня Єднання .Дякуємо організаторам за позитивні емоції та чудовий настрій.Також Дякуємо нашим захисникам за можливість брати участь у спортивних змаганнях.

15:23:02 16.02.2024

Участь у щорічному мистецькому проєкті "ГАМА"

Здобувачі освіти 5 та 6 класів та вчитель мистецтва Фомович Світлана Василівна Ладигівської гімназії нагородженні дипломами видавництва "ГЕНЕЗА" за участь у щорічному мистецькому проєкті "ГАМА" Вітаємо! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та досягати нових вершин!

10:27:25 13.02.2024

Просвітницькі відеоролики для здобувачів освіти, присвячені мінній безпеці

Мінреінтегації спільно з партнерами – проектом Dovidka.info та благодійною організацією «Смарт ангел» – створено кілька просвітницьких відеороликів для здобувачів освіти, присвячених мінній безпеці. Метою розробки та поширення цих матеріалів – нагадування про те, що третина України замінована або забруднена рештками зброї й техніки внаслідок війни. Тож мінна небезпека нині загрожує кожному – як дорослим, так і дітям. Учні мають знати, як виглядають міни-пастки, міни-розтяжки та інші їх види та, як діяти, коли знайшов міну. У цих відео - правила поведінки з вибуховими предметами для дітей. Під час війни це важливі знання, які можуть вберегти життя та якими варто поділитись. Враховуючи вищевикладене та з метою підвищення рівня обізнаності учнів щодо мінної безпеки, просимо розповсюдити відео матеріаліи серед педагогічних працівників для використання під час освітнього процесу. Відеоматеріали є безкоштовними, розміщені на платформі Dovidka.info. Ознайомитись з інформаційними матеріалами та відео можна за посиланнями: https://drive.google.com/drive/folders/1Gcp0J3S-FdIPI2A8LYlSIXfckaYaTIcp

16:06:07 09.02.2024

7 лютого - Всесвітній день читання вголос

У першу середу лютого світова спільнота книголюбів відзначає Всесвітній день читання вголос. Це свято зініціював у 2010 році Міжнародний освітній проєкт «LitWorld». 

15:18:42 07.02.2024

Оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови

Національним Фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

16:56:41 05.02.2024

З 06.02 по 09.02 заклади освіти переходять на дистанційне навчання у зв'язку зі збільшенням хворих на ГРВІ та грип

Сьогодні відбулося позачергове засідання ТЕБ і НС Староостропільської сільської ради.  Основне питання: щодо епідемічної ситуації на території Староостропільської громади та заходи боротьби із захворюваністю в закладах освіти. Комісії вирішила для запобігання поширення захворювань серед здобувачів освіти перейти на дистанційне навчання з 06.02 по 09.02

14:58:25 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано