A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників

Сьогодні на базі Хмельницького університету управління та права відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників. Захід об’єднав педагогів, представників влади, громадських організацій та фахівців із різних галузей освіти.

15:19:23 29.08.2023

МІННА БЕЗПЕКА СТАНЕ ОБОВ’ЯЗКОВИМ ДОПОВНЕННЯМ ДО ШКІЛЬНОГО КУРСУ «ЗДОРОВ’Я, БЕЗПЕКА ТА ДОБРОБУТ»

Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами: приблизно 30% її території є потенційно небезпечними через вибухонебезпечні предмети. Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні підтвердила, що міни та інші вибухонебезпечні предмети спричинили 100 жертв серед дітей у період із 24 лютого 2022 року по 30 липня 2023 року. З огляду на це Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) спільно з Міністерством освіти і науки України розробляють практикум з мінної безпеки, аби кожен школяр знав правила, які зберігають життя та здоров’я. Окрім того, вчителям буде доступний онлайн-курс з викладання мінної безпеки для дітей різних вікових груп. 

11:11:13 14.08.2023

НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК: ВИКЛИКИ, ПЛАНИ, РІШЕННЯ

Навчальний рік розпочнеться уже 1 вересня 2023 року. Цьогоріч освітній процес буде організований у трьох форматах: очному, дистанційному та змішаному. До початку навчання всі ОВА мають визначити придатні форми навчання для своєї області, враховуючи безпекові обставини. З командою ми працюємо над тим, щоб якомога більше дітей змогли фізично повернутися у безпечні школи.

10:30:32 12.08.2023

НАВЧИТИСЯ, ЩОБ НАВЧАТИ: РОЗПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ НА КУРС «БЕЗПЕКОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»

Маємо чудові новини! Розпочалася реєстрація на пілотний навчальний курс для опанування основ сучасних технологічних безпекових рішень Security TechEd, що проходить у межах оновлення дисципліни «Захист України». Він триватиме з 10 серпня до 10 жовтня 2023 року. У цьому курсі зможуть узяти участь до 1000 вчителів шкіл із різних куточків України, які надалі навчатимуть цих навичок учнів. 

15:31:38 09.08.2023

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ БАТЬКІВ І ОСВІТЯН ЩОДО ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ ТА ІНТЕРНЕТІ

Сучасні діти не уявляють світ без інтернету, соціальних мереж чи онлайн-ігор. В Україні 96% дітей віком 10-17 років постійно користуються інтернетом. Це формує світогляд дитини, впливає на сімейні стосунки, допомагає навчатися, розвиває уяву, змінює дитячу дружбу. Водночас онлайн-світ створює безліч ризиків для маленьких користувачів. 

15:33:41 07.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано