A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

МОН РАЗОМ З ЮНІСЕФ РОЗРОБИЛИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОГРАМ ІЗ НАДОЛУЖЕННЯ ОСВІТНІХ УТРАТ

Два роки пандемії COVID-19 та перерви в навчанні, спричинені війною в Україні, украй негативно вплинули на навчальний процес. Тож зараз гостро стоїть потреба створити та впровадити програми з надолуження освітніх утрат, які допоможуть школярам і дошкільнятам заповнити прогалини у знаннях.

16:20:46 02.08.2023

День української державності

Цьогоріч  українці відзначають 1035 – річницю хрещення Київської Русі. Ми вшановуємо пам'ять  князя Володимира, основоположника християнства на рідній землі. Це свято символізує   зв'язок  українців сьогодення з  минувшими   поколіннями з питань державотворення, культурної сутності, самобутності,  формуванню ідейних орієнтирів  нашого громадянства , характеру та незламності духу. День Державності є  важливою історичною віхою і сприятиме захисту національних інтересів,єдності  і соборності  рідних земель, міжнародне визнання та  збереження цілісності  нашого народу, який пустив своє коріння понад тисячу років тому. Українці  об’єднались у велику і неподільну націю, яка в цій жорстокій війні обстоює свої кордони, мову,  свободу, проявляє небачену мужність і  рішучість і переконує весь світ: армія виконує найважливішу і найвідповідальнішу функцію – захищає , зберігає мир для  українського народу. Сьогодні всі визнають, що від України і та її армії залежить безпека всього континенту. Наші військові мають відчувати підтримку, згуртованість, єдність,  впевненість , відповідальність  нашого народу.

15:38:47 28.07.2023

НАБУВ ЧИННОСТІ НАКАЗ МІНІСТЕРСТВА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ № 648

Міністерство освіти і науки України інформує, що набув чинності наказ Міністерства від 31.05.2023 № 648, зареєстрований у Міністерстві юстиції України 16 червня 2023 р. за № 1007/40063, яким затверджено оновлений Типовий перелік обладнання та інвентарю для фізкультурно-спортивних приміщень закладів освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти.

16:18:51 27.07.2023

ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ДОПОМАГАЄ УЧНЯМ ВИЗНАЧИТИ МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ

У пошуках себе люди можуть 3-4 рази за життя змінювати професію. Технології розвиваються, деякі професії стають не актуальними, тож виникає загроза втратити роботу. Водночас з'являються нові професії, які будуть більш адаптовані до нового поділу праці між людьми, машинами і програмними продуктами.

16:12:44 27.07.2023

Говоримо про молодь

Сьогодні Управління молоді та спорту разом з Хмельницьким регіональним відділенням Асоціації міст України провели семінар на тему: «Формування молодіжної політики у громаді та розвиток дієвої інфраструктури для молоді: практичний аспект».  Усі структурні підрозділи управління поділилися власним практичним досвідом розвитку молодіжної політики з представниками територіальних громад Хмельницької області. Продемонстрували власну роботу, досягнення, актуальні методики роботи з молоддю, виділили проблемні питання у сфері молодіжної політики та виокремили способи їх вирішення. Також для усіх учасників семінару було проведено екскурсії по структурних підрозділах управління молоді та спорту, де вони змогли ознайомитися з їхньою діяльністю. Формуємо молодіжний актив разом. В даному заході взяла участь провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Назарчук

17:06:05 19.07.2023

ВІДКРИТО ПОДАННЯ ЗАЯВ ДО ЗВО ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ 11-ТИ КЛАСІВ (ПЗСО), ДИПЛОМА МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА, МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА, ФАХОВОГО МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА

  Сьогодні, 19 липня 2023 року, почалося подання заяв до ЗВО для вступників на бакалавра, молодшого бакалавра, магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямувань.

10:21:16 19.07.2023

ЯК ОРГАНІЗУВАТИ РЕЖИМ ДИТИНИ НА ЛІТНІХ КАНІКУЛАХ: ПОРАДИ ДЛЯ БАТЬКІВ

Під час літніх канікул діти мають багато вільного часу і не обтяжені, на їхню думку, більшістю обов'язків школяра. Проте батькам важливо правильно організувати цей час і наповнити його корисностями — інакше стан дитини може погіршитися. Зʼясовуємо разом із психологами ГО «Підтримай дитину», які негативні наслідки може мати відсутність режиму і як цьому запобігти.

17:25:07 18.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано