A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ДОПОМАГАЄ УЧНЯМ ВИЗНАЧИТИ МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ

У пошуках себе люди можуть 3-4 рази за життя змінювати професію. Технології розвиваються, деякі професії стають не актуальними, тож виникає загроза втратити роботу. Водночас з'являються нові професії, які будуть більш адаптовані до нового поділу праці між людьми, машинами і програмними продуктами.

16:12:44 27.07.2023

Говоримо про молодь

Сьогодні Управління молоді та спорту разом з Хмельницьким регіональним відділенням Асоціації міст України провели семінар на тему: «Формування молодіжної політики у громаді та розвиток дієвої інфраструктури для молоді: практичний аспект».  Усі структурні підрозділи управління поділилися власним практичним досвідом розвитку молодіжної політики з представниками територіальних громад Хмельницької області. Продемонстрували власну роботу, досягнення, актуальні методики роботи з молоддю, виділили проблемні питання у сфері молодіжної політики та виокремили способи їх вирішення. Також для усіх учасників семінару було проведено екскурсії по структурних підрозділах управління молоді та спорту, де вони змогли ознайомитися з їхньою діяльністю. Формуємо молодіжний актив разом. В даному заході взяла участь провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Назарчук

17:06:05 19.07.2023

ВІДКРИТО ПОДАННЯ ЗАЯВ ДО ЗВО ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ 11-ТИ КЛАСІВ (ПЗСО), ДИПЛОМА МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА, МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА, ФАХОВОГО МОЛОДШОГО БАКАЛАВРА

  Сьогодні, 19 липня 2023 року, почалося подання заяв до ЗВО для вступників на бакалавра, молодшого бакалавра, магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямувань.

10:21:16 19.07.2023

ЯК ОРГАНІЗУВАТИ РЕЖИМ ДИТИНИ НА ЛІТНІХ КАНІКУЛАХ: ПОРАДИ ДЛЯ БАТЬКІВ

Під час літніх канікул діти мають багато вільного часу і не обтяжені, на їхню думку, більшістю обов'язків школяра. Проте батькам важливо правильно організувати цей час і наповнити його корисностями — інакше стан дитини може погіршитися. Зʼясовуємо разом із психологами ГО «Підтримай дитину», які негативні наслідки може мати відсутність режиму і як цьому запобігти.

17:25:07 18.07.2023

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському конкурсі творчих проєктів «Код Нації»

Головною метою конкурсу є підтримка та сприяння розширенню діяльності представників культурної сфери, зокрема освітян, молоді та інших членів нашого суспільства. Також важливою ціллю Конкурсу є збір коштів з подальшою підтримкою Збройних Сил України.

14:34:08 13.07.2023

УХВАЛЕНО РОЗПОРЯДЖЕННЯ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ «ПРО ПЕРЕРОЗПОДІЛ ОБСЯГУ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ МІСЦЕВИМ БЮДЖЕТАМ У 2023 РОЦІ»

Сьогодні, 7 липня 2023 року, з метою виправлення помилок, які допустили школи, вперше заповнюючи персональні дані учнів, та виділення додаткових коштів для оплати відпускних для педагогічних працівників Херсонської області, які на простої, Кабінет Міністрів України затвердив розпорядження «Про перерозподіл обсягу освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2023 році».

19:39:08 07.07.2023

СЯЙВО ЩАСТЯ І ДОЛІ

Багато віків свято Івана Купала живе, як  символ життєдайного  і  славного  джерела, живить і облагороджує живу душу  голосом  пісні, краси і добра людини . Його чарівність і духовна сила  настільки всеохоплююча, що на беріг річок  збираються  люди різного віку – чоловіки і жінки, дорослі і діти. Виграє земля промінням, виспівує  дзвінкоголосе птаство, наповнюється розкішним плодом, хлюпочеться дрібними хвилями до берега, наповнюється зрілістю усе довкіл. Тільки   сонце промінням заграє і сповіщає  про день купальський, у  достигаючій красі садків збираються дівчата на свою розвагу  – вінкоплетіння  з різнобарвних   волошок, косариків, барвінку, льону та ягідок вишень. Вінок – символ дівочої честі, вроди, сонячної долі, найясніша окраса. Його треба не просто  виплести, а всю себе в нього втілити, виразити свої потаємні бажання, бо у кожної дівчини він свій і плететься він на щастя , на долю.  Дівчата  у віночках – символі краси й  буяння  природи, водять таночки, співають купальських пісень. Сонце в заграві , літо в зеніті, його тепло всю землю огортає. За те, що все зросло, плодом наповнилося, люди шану йому віддають. У цей день  потрібно  скупатися,  облити  когось водою,  щоб сили додалося . Обливання водою символізує силу води і запросини дощу, якого у цей спекотливий час чекають і земля, і рослини, і все навкруги.

11:12:07 07.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано