A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

До Ладигівської гімназії завітали КУ "Центр надання соціальних послуг " Староостропільської сільської ради Людмила Мельник та Анна Краснощок, які провели цікавий квест для здобувачів освіти 5 класу.

Співпраця між закладами освіти та Центром надання соціальних послуг триває. Сьогодні до Ладигівської гімназії завітали працівники КУ ЦНСП та провели цікавезний захід для п'ятикласників

16:37:09 24.01.2024

Україна відзначає День соборності.

22 січня Україна відзначає День Соборності. Цього дня у 1919 році на Софійській площі у Києві був проголошений Акт злуки Української Народної Республіки (УНР) й Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР). В закладах освіти та культури Староостропільської сільської ради відбулися тематичні заходи та бібліотечні виставки. День Соборності дістав офіційний статус свята лише у 1999 році. З приходом різних партій та президентів до влади вже за часів незалежності України його то скасовували, то знову повертали.  Від усієї душі вітаємо, бажаємо здоров'я і благополуччя всієї сім'ї. Нехай життя кожного українця буде радісною, щасливою і мирною. Нехай сонце завжди висвітлює Україну, нехай в ній живеться тепло, світло і затишно. СЛАВА УКРАЇНІ

15:28:40 22.01.2024

Свято колядок та щедрівок "Під зіркою Різдвяною"

Сьогодні у Вишнопільському будинку культури відбувся мистецький проєкт різдвяних піснеспівів «Під зіркою Різдвяною». Подія об’єднала дітей та дорослих у єдиному прагненні долучитися до обрядового дійства з колядками, щедрівками, вертепами. У мистецькій події взяли участь колективи клубів Староостропільської територіальної громади. Вони співали народні, авторські колядки та щедрівки.

15:03:34 30.12.2023

Вшановуємо пам’ять В’ячеслава Чорновола

Напередодні дня народження В’ячеслава Чорновола, українського політика, публіциста та Героя України, представники влади області та міста, а також силових структур, вшанували його пам’ять, поклавши квіти до пам’ятника та схиливши голови у хвилині мовчання.

13:23:15 22.12.2023

Нарада бібліотекарів

21 грудня в приміщенні центральної бібліотеки відбувалася нарада з працівниками бібліотечної системи Староостропільської громади. У переддень Світлана Чубенко - завідувач Центральної бібліотеки Староостропільської сільської ради, взяла участь у онлайн заході "День керівника центральної бібліотеки територіальної громади" від Хмельницької обласної наукової бібліотеки з теми "Підготовка і подання звітності про роботу бібліотек та перспективи їх діяльності".  А вже сьогодні акцентувала увагу на підготовці та поданні державної статистичної звітності про діяльність бібліотек за 2023 рік, заповнення додаткових відомостей до звіту; планування та звітності краєзнавчої діяльності бібліотек; збереження фонду; висвітлені рекомендації щодо заповнення статистичних таблиць; представлено основні орієнтири діяльності, на які слід звернути увагу бібліотекам при плануванні роботи на 2024 рік.

15:28:49 21.12.2023

Результати обласного педагогічого конкурсу-виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» 2023 року

Завершився обласний педагогічний конкурс-виставка «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» 2023 року. На обласний педагогічний конкурс-виставку подано творчі розробки педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти у 8 номінаціях, загалом 13 робіт (Староостропільський ліцей – 7, Ладигівська гімназія – 4, Вишнопільська гімназія – 2) та зайняли призові місця: Петриченко А. М. (Староостропільський ліцей) І місце, Рокоман Л. Є. (Вишнопільська гімназія) ІІ місце, Бондарчук І. П. (Ладигівська гімназія) ІІ місце, творча група вчителів Козак Л. М. та Кащук Ю. М. (Вишнопільська гімназія) ІІ місце, Кравченко С. В. (Староостропільський ліцей) ІІІ місце. Вітаємо переможців з високими результатами.

14:58:16 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано