A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Результати обласного педагогічого конкурсу-виставки «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» 2023 року

Завершився обласний педагогічний конкурс-виставка «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування» 2023 року. На обласний педагогічний конкурс-виставку подано творчі розробки педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти у 8 номінаціях, загалом 13 робіт (Староостропільський ліцей – 7, Ладигівська гімназія – 4, Вишнопільська гімназія – 2) та зайняли призові місця: Петриченко А. М. (Староостропільський ліцей) І місце, Рокоман Л. Є. (Вишнопільська гімназія) ІІ місце, Бондарчук І. П. (Ладигівська гімназія) ІІ місце, творча група вчителів Козак Л. М. та Кащук Ю. М. (Вишнопільська гімназія) ІІ місце, Кравченко С. В. (Староостропільський ліцей) ІІІ місце. Вітаємо переможців з високими результатами.

14:58:16 15.12.2023

У Хмельницькій області стартує загальнонаціональний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «МИ ПЕРЕМОЖЕМО»

Метою проєкту є популяризація видів спорту серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023-2024 навчальному році, залучення максимальної кількості учнів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, створення умов для розвитку спорту серед здобувачів освіти, підтримки у ЗЗСО системи фізичного виховання, формування у молоді сталих традицій і мотивації щодо фізичного виховання і спорту як важливого чинника у забезпеченні здорового способу життя, залучення талановитих дітей та підлітків для занять у закладах спеціалізованої позашкільної освіти спортивного профілю та інших закладів фізичної культури та спорту, покращення спортивного іміджу.

16:28:27 12.12.2023

КОНКУРС ДИЗАЙНЕРІВ “НОВЕ ЖИТТЯ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ”

7 грудня відбулось нагородження переможців обласного конкурсу юних дизайнерів з виготовлення одягу та аксесуарів з використанням вживаних речей (хусток) в етностилі “Нове життя української хустки”.

17:53:15 07.12.2023

Це свято тих - хто творить Україну

7 грудня професійне свято відзначають ті, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо розвитку громад. Це свято було встановлено указом Президента України 25 листопада 2000 року. Дату було обрано не випадково, адже саме цього дня, 7 грудня 1990 року, депутати Верховної Ради України більшістю голосів ухвалили закон “Про місцеве самоврядування”. Сьогодні сільський голова привітав депутатів та членів виконавчого комітету, старост та працівників сільської ради. “Ми живемо у непростий для нашої країни час. 24 лютого змінилось життя кожного українця, ну і відповідно – життя наших громад. Приємно відзначити, що  з початком повномасштабного вторгнення не припиняли свою роботу, а щоденно роблять усе можливе, аби забезпечити належне життя” За самовідданість, особистий внесок у розвиток волонтерського руху, захист державного суверенітету й територіальної цілісності України, активну благодійну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера сільський голова нагородив місцевих волонтерів: - Бачука Василя Григоровича

12:10:44 07.12.2023

АКЦІЯ “ПОДАРУНОК ВОЇНУ ЗСУ”

У Староостропільському ліцеї та Вишнопільській гімназії пройшла щорічна акція “Подарунок воїну ЗСУ”. Гостинці українським захисникам, які на передовій, збирали усі учні закладів освіти.

10:54:22 05.12.2023

АКЦІЯ “16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА”

Щорічно, з 25 листопада до 10 грудня включно, в Україні проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Тисячі громадян, державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети – підвищити розуміння та обізнаність співвітчизників про всі форми насильства.

10:07:35 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано