A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Благодійний проєкт "Літо для дітей"

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради за підтримки сільського голови Юрія Соломіна організовує благодійний проєкт "Літо для дітей". На дітей чекають веселі активності, тренінги, майстер-класи, аквагрим, блиск тату та позитивні емоції. Починаємо вже 24 липня о 13 годині. До нас завітають улюблені персонажі мультфільму Щенячий патруль Скай та Гончик. Вікова категорія: 5 - 9 років. Локація: парк. Вхід вільний. * аквагрим вартість від 10 грн. * блиск тату 35 грн.

17:34:43 21.07.2022

ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА ВІДБУЛАСЯ НАРАДА ЩОДО ПІДГОТОВКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

20 липня 2022 року під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля відбулася селекторна нарада щодо готовності до початку нового навчального року та тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях закладів освіти. Зокрема, обговорювалося приведення фонду захисних споруд цивільного захисту закладів освіти в готовність.

13:36:28 21.07.2022

ЯК ВИНИКАЄ ТА ВПЛИВАЄ ЗЛІСТЬ НА СТАН ЛЮДИНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

У межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, педагоги та психологи телеграм-каналу «Подбай про себе» розповідають про виникнення та вплив злості на стан людини під час війни.

12:58:02 20.07.2022

ВСТУП-2022: ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ З ІНТЕРФЕЙСОМ ПЛАТФОРМИ ДЛЯ СКЛАДАННЯ НМТ

Український центр оцінювання якості освіти розробив відеоінструкцію «Онлайн-тестувальник: як користуватися, про що пам’ятати учасникові», що дозволить учасникам впевнено почуватися під час тестування, правильно позначати та змінювати відповіді.

12:01:51 20.07.2022

STOPFAKE: У СОЦМЕРЕЖАХ ПОШИРЮЮТЬ ФЕЙКОВІ АКАУНТИ З НЕДОСТОВІРНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЩОДО ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ З ВИКОРИСТАННЯМ ЛОГОТИПУ МОН

Останнім часом з’явилося декілька телеграм-каналів і фейсбук-сторінок, які частково або повністю використовують офіційну графіку брендбуку Міністерства освіти і науки України задля ілюстрації своїх повідомлень. Зміст цих дописів не відповідає дійсності, містить маніпуляції або зумисно викривлену інформацію.

10:01:42 20.07.2022

ЕКСПЕРТИ ПРОЄКТУ #STOP_SEXТИНГ ПРЕЗЕНТУВАЛИ БУКЛЕТ ІЗ ПРОТИДІЇ ДЕЗІНФОРМАЦІЇ

Освітній проєкт #stop_sexтинг презентує буклет для освітян і батьків: «Дезінформація та правила реагування на неї». Експерти фокусують увагу на тому, що в нашій країні тривають не тільки активні бойові дії, але й інформаційна війна. Пересічні українці натрапляють в інтернеті на фейкові новини та деструктивні заклики. Головна загроза гібридної війни – громадяни можуть піддаватися впливу дезінформації та сумніватись в правді, що грає на руку злочинців.

10:03:52 17.07.2022

ВСТУП ДО ЗАКЛАДІВ ФПО: ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВ ДЛЯ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ 9-ТИ КЛАСІВ І ПОЧИНАЄТЬСЯ НА ОСНОВІ 11-ТИ

Сьогодні, 14 липня 2022 року, завершується приймання заяв на бюджет та контракт до закладів фахової передвищої освіти (ФПО) від вступників на основі 9-ти класів (базова середня освіта). Можливість подання заяв в електронних кабінетах відкрита до 18-ї години.

14:06:43 14.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано