Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Всі квіти духмяні - матусі коханій

Дата: 10.05.2024 14:32
Кількість переглядів: 52

Дорогі Матусі!

У другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. У цей день ми відшукуєм особливі слова, щоб засвідчити щиру вдячність за безмежну любов, постійну турботу, ніжність і ласку найдорожчій людиніматері, яка подарувала кожному з нас радість життя.

В Україні мама з глибини століть вважається берегинею домашнього вогнища та людиною, яка є рідною для всіх нас. Мама завжди самовіддано любить своїх дітей, незважаючи ні на що, і завжди рада нашим перемогам і щиро співчуває невдачам.

Майбутнє України в руках матерів, бо саме матері виховали тих, хто сьогодні став на захист нашої держави. Дякуємо усім матерям, чиї сини зараз на фронті. Ваші дітиГерої сучасної України!

Від всієї душі бажаємо всім матерям тепла, міцного здоровя на довгі роки, любові і поваги від дітей, внуків, родинного благополуччя, злагоди і перемоги!

У наших закладах культури з нагоди Дня Матері відбулися майстер-класи "Всі квіти духмяні - матусі коханій" (спільний захід сільських бібліотек с. Ладиги та с. Левківки),

Фото без опису"Зроби для мами листівку" (Вишнопільський будинок культури та бібліотека)

Фото без описуВ Коржівській бібліотеці

 

Фото без описуПривітали піснею всіх матусь художній керівник Левківського будинку культури Володимир Мудраков та учениця 11 класу Староостропільського ліцею Андрощук Зоряна.

В закладах освіти громади відбулися фото та відео флешмоби з мамами «Моя мама найкраща».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано