A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ВСТУП-2022 ДО МАГІСТРАТУРИ: ОПРИЛЮДНЕНО ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ВАРІАНТ МКТ

ьогодні, 24 червня 2022 року, Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив демонстраційний варіант магістерського комплексного тесту (МКТ). Це випробування відбуватиметься в комп’ютерному форматі в тимчасових екзаменаційних центрах.

15:50:52 24.06.2022

23 ЧЕРВНЯ ВПЕРШЕ РОЗПОЧАЛАСЯ РЕЄСТРАЦІЯ ЕЛЕКТРОННИХ КАБІНЕТІВ ВСТУПНИКІВ НА ОСНОВІ 9-ТИ КЛАСІВ (БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ)

Сьогодні, 23 червня 2022 року, розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників на основі 9-ти класів на фахового молодшого бакалавра. Вступники на основі базової середньої освіти (тобто після завершення 9-го класу) вперше подаватимуть заяви через особисті електронні кабінети. Реєстрація особистих електронних кабінетів здійснюється на сайті.

11:51:49 23.06.2022

ЗНЯТТЯ ОБМЕЖЕННЯ ЩОДО КІЛЬКОСТІ ДІТЕЙ У КЛАСАХ СТОСУЄТЬСЯ ЛИШЕ НАВЧАННЯ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ

Сьогодні в ефірі інформаційного телемарафону «Єдині новини» Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет розповів про нещодавні законодавчі зміни щодо початку нового навчального року та зняття певних обмежень.

16:58:14 22.06.2022

БЕЗПЕКОЮ ШКІЛ ЗАЙМАТИМУТЬСЯ СПЕЦІАЛЬНІ КОМІСІЇ, – СЕРГІЙ ШКАРЛЕТ

  Новий навчальний рік повинен розпочатися в безпечних школах, про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет під час телемарафону. Він зазначив, що питання безпеки є комплексним, його розв’язанням займаються представники МОН, Міністерства розвитку громад і територій, МВС, ДСНС, а також інших організацій і структур.

16:55:25 22.06.2022

СВІДОЦТВА ПРО ЗДОБУТТЯ БАЗОВОЇ ТА ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ, А ТАКОЖ БЛАНКИ ДОДАТКІВ ВИГОТОВЛЯЮТЬСЯ ЗА КОШТИ ДЕРЖБЮДЖЕТУ

Міністерство освіти і науки інформує випускників ЗЗСО та їхніх батьків, що будь-які вимоги щодо сплати певних коштів за свідоцтва про освіту чи додатків до них є незаконними.

16:00:18 22.06.2022

ІНФОРМАЦІЙНИЙ КОМІКС ДЛЯ ДІТЕЙ У ВОЄННИЙ СТАН: ЗАХИСНИК УКРАЇНИ ЗНАЙОМИТЬ ДІТЕЙ ІЗ ЛІКАРЯМИ

У межах інформаційного коміксу для дітей у воєнний стан, що складається з інформаційних порад для малечі, захисник України познайомив читачів із волонтером і пілотом, розповів про систему ППО, захист з суші, повітря та узбережжя, познайомив із капітаном українського флоту ЗСУ, а наразі знайомить дітей із лікарями.

13:01:11 22.06.2022

ПОРАДИ ПСИХОЛОГІВ ПРОЄКТУ «ПІДТРИМАЙ ДИТИНУ» ДЛЯ ОСВІТЯН ТА БАТЬКІВ, ЯКІ ЗАЙМАЮТЬСЯ З ДІТЬМИ ІЗ ООП

Робота з дитиною з особливими освітніми потребами може бути виснажливою як психічно, так і фізично для дорослих. Через втому та накопичений стрес вони часто зосереджують свою увагу і увагу дитини на невдачах та помилках. Натомість дитячий психолог Катерина Довгопола радить фокусуватися на звершеннях та перемогах, аби досягти якнайкращих результатів.

08:52:38 20.06.2022

STOPFAKE: У СОЦМЕРЕЖАХ ПОШИРЮЄТЬСЯ ФЕЙКОВИЙ ЛИСТ ПРО ЗБІР ІНФОРМАЦІЇ ЩОДО ВИПУСКНИКІВ ПРИЗОВНОГО ВІКУ

Міністерство освіти і науки повідомляє, що в соціальних мережах (особливо у проросійських групах) поширюється фейковий лист, нібито підписаний заступницею Міністра освіти і науки Вірою Роговою, щодо доручення керівникам закладів освіти скласти списки випускників призовного віку з характеристиками оцінки військово-патріотичного виховання.

11:53:42 17.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано