A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Учні Ладигівської гімназії долучились до Всеукраїнської руханки "Цікава фізкультура" в рамках онлайн фестивалю "Назустріч успіху" (проєкт "Єдина Україна")

Дата: 07.11.2023 15:53
Кількість переглядів: 54

7 листопада учні Ладигівської гімназії долучились до Всеукраїнської руханки "Цікава фізкультура" в рамках онлайн фестивалю "Назустріч успіху" (проєкт "Єдина Україна"). Організаторами Проєкту є Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти». Основною метою Проєкту є допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів серед внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку".

Здобувачі освіти разом із учителем фізичного виховання Лілією Шкляр виконали руханку, яка транслювалася на Ютуб-каналі. Долучаймося до спортивних подій України та розвиваймо спорт у нашій громаді разом!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано