A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Нарада з працівниками культури та бібліотекарями

Сьогодні в приміщенні Староостропільської сільської ради під головуванням заступника сільського голови-начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Володимира Сідлецького відбулася інструктивна нарада з клубними працівниками та бібліотекарями. На якій представили провідного спеціаліста з питань освіти Наталію попельнюк. Також роозглянули порядок дій у надзвичайних ситуаціях та протидії хибним  повідомленням про загрозу вибуху та розробили порядок дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Крім того розглянули ряд робочих моментів та окреслили плани майбутнє. 

12:33:26 21.02.2022

МОН ТА МКІП АНОНСУВАЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ УРОК З МЕДІАГРАМОТНОСТІ

Національний проєкт з медіаграмотності “Фільтр” Міністерства культури та інформаційної політики спільно з Міністерством освіти і науки оголосили проведення першого Всеукраїнського уроку з медіаграмотності 17 та 18 лютого 2022 року в усіх закладах загальної середньої освіти України. Урок анонсували сьогодні, 17 лютого, під час пресконференції.

22:05:42 17.02.2022

Заклади освіти та культури Староостропільської сільської ради відзначили День єднання

Сьогодні наша громада також долучилася до відзначення Дня єднання – дня, який має продемонструвати усьому світу, що ми, українці, незламні і непереможні, що ми вибороли право бути незалежними і будемо відстоювати його будь-якою ціною. Відповідно до Указу Президента, сьогодні, у День єднання, у містах, селах та селищах Хмельниччини замайоріли синьо-жовті стяги на будівлях та вулицях, а мешканці громади долучилися до Всеукраїнського флешмобу “Марафон єднання #UAразом”, одягнувши стрічки кольору Державного Прапора України.

14:02:28 16.02.2022

Вітаємо з перемогою на обласній олімпіаді!!

Вітаємо учня 9 класу Вишнопільського НВК Савича Романа  з диплом ІІІ ступеня   в обласній олімпіаді з німецької мови. Бажаємо надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук! Висловлюємо щиру вдячність вчительці Лисюк Ірині Петрівні та зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача!

16:04:46 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано