A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Послуги, які можуть отримати особи з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку при зверненні до державної служби зайнятості

 ➡ інформаційні та консультаційні послуги пов′язані із зайнятістю; ➡ індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги; ➡ профдіагностичні консультації та психологічну підтримку; ➡ участь у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями; ➡ професійна підготовка або перепідготовка, підвищення кваліфікації з урахуванням потреб підприємств, організацій та установ регіону; ➡ пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до суспільно корисних, громадських або інших робіт тимчасового характеру; ➡ інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота»;

10:30 25.07.2023

Щодо надання додаткової підтримки студентам денної форми навчання, які мають один із соціальних статусів

БО “МБФ “Гелп Ас Гелп ЮА” (раніше відома як БО “МБФ “Нове Покоління”) працює 30 років на теренах України, сприяючи успішному розвитку країни. Одним із напрямків діяльності нашої організації є сприяння успіху студентів у рамках проєкту “Стипендіат”. Даний проєкт реалізується щорічно з 1998 року. Місія проєкту “Стипендіат”: зменшення вразливості дітей та молоді через формування відповідальних дорослих, активних особистостей і свідомих громадян країни, які здатні змінювати світ навколо себе та робити значний позитивний внесок у розвиток суспільства.

15:05 21.07.2023

Вмикайся у відновлення!

23 травня 2023 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову №524, відповідно до якої передбачено створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України. Створення резерву реалізується в рамках експериментального проекту, одним із координаторів якого є НАДС.

14:08 21.07.2023

СКІЛЬКИ МІСЯЦІВ СТРАХОВОГО СТАЖУ МЕНІ БУДЕ ВРАХОВАНО ПРИ СПЛАТІ 4500 ГРН ДОБРОВІЛЬНОГО ВНЕСКУ?

Суми сплачених страхових внесків в межах максимальної величини (22 110 грн за місяць, тобто 22% від 15 мінімальних зарплат) зараховуються за той місяць, у якому надійшли на рахунок Пенсійного фонду України.

10:03 21.07.2023

Хмельниччина долучилася до проекту “єВідновлення”

Від початку повномасштабного вторгнення Україна понесла колосальні збитки, зокрема у кожній області налічуються об’єкти, які були пошкоджені або знищені російським злочинним командуванням. У відповідь на це, наша держава передбачила для власників такого майна проект “єВідновлення”, який націлений на компенсацію витрат, допомогу у відбудові та реставрації житла, яке постраждало від воєнних дій.

15:53 20.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано