Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні

Кіберполіція оголосила про ребрендинг проєкту MRIYA.  Відтепер в Україні діятиме новий покращений проект з кібербезпеки BRAMA (БРАМА). Це синергія громадян, приватного та державного секторів у протидії дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі.

13:15 16.02.2024

Геопортал Національної інфраструктури геопросторових даних

Геопортал Національної інфраструктури геопросторових даних

Національна інфраструктура геопросторових даних – це система, що об’єднує на картографічній основі дані різного типу: про землю, воду, ліси, природні ресурси, інфраструктуру, комунікації тощо. Її мета – зробити ці дані доступними для всіх, хто їх потребує, та допомогти у прийнятті кращих управлінських рішень.

14:13 15.02.2024

НАВІКИ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ: ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ

НАВІКИ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ: ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНИХ ДОШОК ЗАГИБЛИМ ВОЇНАМ

Час…! У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України – особливі. На шляху боротьби за Незалежність український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. Ще зовсім недавно українці жили під мирним небом, радісно зустрічали світанки, ростили дітей…. В один день, наше життя змінилося. 15 квітня 2023 р. наша громада втратила частину душі, земляка, справжнього воїна, солдата – гранатометника 77 Житомирської Аеромобільної штормової бригади, нашого Героя Кривого Віктора Вікторовича, 1990 р.н., уродженця с. Коржівка. 2 липня 2023 р. ми втратили ще одного Героя. Заступника начальника третьої прикордонної комендатури швидкого реагування 9 Житомирського прикордонного загону, капітана Рокомана Андрія Васильовича, 1995 р.н., уроженця с. Вишнопіль.

14:06 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано