A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

На Хмельниччині стартувала інформаційна кампанія «Виходь на світло!»

В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави!

15:33 02.08.2023

Послуги, які можуть отримати внутрішньо переміщені особи при зверненні до Державної служби зайнятості

Інформаційні та консультаційні послуги пов′язані з працевлаштуванням; Індивідуальні профінформаційні та профконсультаційні послуги; Профдіагностичні консультації та психологічну підтримку; Участь у семінарах, ярмарках-вакансій, зустрічах з роботодавцями; Професійна підготовка або перепідготовку, підвищення кваліфікації з урахуванням потреб підприємств, організацій та установ регіону; Пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, у тому числі залучення до громадських та інших робіт тимчасового характеру,  суспільно корисних робіт; Отримання ваучера на перепідготовку за робітничою професією; підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю; підготовку на наступному рівні освіти (крім третього (освітньо-наукового/освітньо-творчого) та наукового рівня вищої освіти); спеціалізацію та підвищення кваліфікації за професіями і спеціальностями згідно з пріоритетами видами економічної діяльності; Інформаційні та консультаційні послуги щодо можливості отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу за проєктом «єРобота». Для реєстрації  в службі зайнятості та надання статусу  безробітного необхідно подати  заяву про надання статусу безробітного  (у тому числі засобами електронної ідентифікації ) та пред’явити такі документи:

11:18 01.08.2023

До уваги платників податків — фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов’язання

Фізичні особи, які мають у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) земельні ділянки, що розташовані за межами населених пунктів та віднесені до сільськогосподарських угідь, мають сплачувати мінімальне податкове зобов’язання.

12:21 31.07.2023

На Хмельниччині тривають теоретичні та практичні заняття у підготовці громадян до національного спротиву

За Законом України “Про основи національного спротиву” передбачено проведення відповідної підготовки громадян. Це проведення державними органами та органами місцевого самоврядування спільно з військовими підрозділами різнопланових заходів, метою яких є набуття ними знань та практичних вмінь, необхідних для захисту України.

14:35 30.07.2023

Ви військовослужбовець і потребуєте направлення на ВЛК? Юристи Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги роз’яснюють алгоритм Ваших дій.

    Якщо під час бойових дій військовослужбовець отримав поранення та проходив лікування, але стан здоров’я не поліпшився, він має  право  повторно пройти військово-лікарську комісію для визначення придатності до військової служби.

15:16 25.07.2023

Для військовослужбовців які були мобілізовані та військовослужбовців які служать за контрактом з’явилась нова підстава звільнення з військової служби.

У зв’язку із внесенням змін до статті 26 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" щодо розширення підстав звільнення з військової служби деяких категорій громадян в період воєнного стану та набуття чинності Закону №3096-IX від 03.05.2023 року, юристи Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляють.

14:17 25.07.2023

Зміни у порядку призначення виплат для ВПО: найбільш незахищені громадяни і родини у скруті продовжать отримувати підтримку

11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.

11:32 25.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано