A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

День Державного Прапора

День Державного Прапора

Сьогодні особливий день для всіх українців у всьому світі – День Державного Прапора України, який традиційно відзначається 23 серпня. Нині синьо-жовтий стяг – це символ сміливості, свободи та незалежності, яку мужньо виборювали покоління українців. Саме під цим прапором зараз відбувається найзапекліша в новітній історії боротьба за цінності демократії.

09:15 23.08.2023

Я ВІДПРАЦЮВАЛА 20 ДНІВ У МИНУЛОМУ МІСЯЦІ. ЗА ЯКИХ УМОВ НЕПОВНИЙ МІСЯЦЬ РОБОТИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ЯК ПОВНИЙ?

Я ВІДПРАЦЮВАЛА 20 ДНІВ У МИНУЛОМУ МІСЯЦІ. ЗА ЯКИХ УМОВ НЕПОВНИЙ МІСЯЦЬ РОБОТИ ЗАРАХОВУЄТЬСЯ ДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ЯК ПОВНИЙ?

Відповідно до частини третьої статті 24 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” страховий стаж в Україні обчислюється в місяцях. Неповний місяць роботи зараховується до страхового стажу як повний за умови, що сума сплачених за цей місяць страхових внесків є не меншою, ніж мінімальний страховий внесок.

10:42 22.08.2023

В ПЕРІОД ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ОТРИМАВ ПОРАНЕННЯ, ВНАСЛІДОК ЧОГО ВИЗНАНИЙ ОСОБОЮ З ІНВАЛІДНІСТЮ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ ІІІ ГРУПИ. ПІСЛЯ           ЛІКУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРОДОВЖИВ СЛУЖБУ. НА ЯКУ ПЕНСІЮ Я МАЮ ПРАВО?

В ПЕРІОД ПРОХОДЖЕННЯ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ОТРИМАВ ПОРАНЕННЯ, ВНАСЛІДОК ЧОГО ВИЗНАНИЙ ОСОБОЮ З ІНВАЛІДНІСТЮ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ ІІІ ГРУПИ. ПІСЛЯ ЛІКУВАННЯ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ПРОДОВЖИВ СЛУЖБУ. НА ЯКУ ПЕНСІЮ Я МАЮ ПРАВО?

Особа, якій встановлено інвалідність, в тому числі внаслідок війни, при виконанні умов, визначених законодавством, має право на пенсію.  Умови призначення пенсій по інвалідності військовослужбовцям визначено законами “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб“  та “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування“ . 

10:41 22.08.2023

Не ризикуйте життям та здоров'ям дітей!

Не ризикуйте життям та здоров'ям дітей!

Щоб безпечно перебувати в колективі, зокрема у школі, дитсадочку на дитячому майданчику, дитина повинна мати всі планові щеплення від 10 хвороб згідно з Національним календарем.

10:34 21.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано