A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

У селі Калинівка будуть проводитися планові заняття по тактичній підготовці з проведенням бойових стрільб з стрілецької зброї

У селі Калинівка будуть проводитися планові заняття по тактичній підготовці з проведенням бойових стрільб з стрілецької зброї

Командування військової частини А7182 повідомляє, що з 11.07 по 22.07 з 9.00 по 20.00 в селі Калинівка будуть проводитися планові заняття по тактичній підготовці з проведенням бойових стрільб з стрілецької зброї. Просимо місцевих жителів обмежити пересування у вказаний час.

09:29 11.07.2023

День сім'ї в Україні 2023

День сім'ї в Україні 2023

8 липня в Україні відзначають День родини. Цього дня вітають батьків, подружжя, коханих. 

11:30 08.07.2023

Обережно шахраї. До уваги жителів Хмельниччини!

Обережно шахраї. До уваги жителів Хмельниччини!

Інформую, що в області знову активізувалися шахраї, які розсилають листи від імені обласної військової адміністрації та виманюють гроші, або ж інші послуги, посилаючись на нібито необхідність у забезпеченні потреб армії.

11:31 06.07.2023

НА ЯКИЙ ТЕРМІН МОЖЕ НАДАВАТИСЯ ЛІКАРНЯНИЙ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА  ПОВНОЛІТНІМ ЧЛЕНОМ СІМ’Ї?

НА ЯКИЙ ТЕРМІН МОЖЕ НАДАВАТИСЯ ЛІКАРНЯНИЙ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ПОВНОЛІТНІМ ЧЛЕНОМ СІМ’Ї?

Допомога по тимчасовій непрацездатності для догляду за хворим повнолітнім членом сім’ї (старше 14 років) надається з першого дня непрацездатності, але не більш як на три календарні дні.

11:27 05.07.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

Староостропільска громада знову схиляє голову в жалобі. З найзапеклішої ділянки фронту надійшла сумна звістка про ще одну непоправну втрату. У бою внаслідок ворожого обстрілу загинув наш земляк РОКОМАН Андрій Васильович, 1995 року народження. Розділяємо біль втрати, співчуваючи горю рідним та близьким. Пам'ять про справжнього сина українського народу, віддавшого своє життя за Батьківщину, назавжди залишиться з нами А наш обов’язок завжди пам’ятати подвиг справжнього, відважного і мужнього Героя - захисника України Андрія Рокомана. Бережімо світлі спогади про вправного бійця, який залишився вірним присязі, беручи участь в обороні Держави та стримуючи агресії російської федерації. Прохання зустріти Героя, організувавши живий коридор. Орієнтовний виїзд з Хмельницького о 17 годині. ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!!!

10:44 04.07.2023

Порядок дій у разі аварії на атомній електростанції

Порядок дій у разі аварії на атомній електростанції

Що робити у разі радіаційної аварії? Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

14:11 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано