A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

На жаль наша громада втратила ще одного Героя ...

На жаль наша громада втратила ще одного Героя ...

Ясний осінній день приніс чорну звістку у Староостропільську громаду. На жаль, знову клята війна забрала молодого чоловіка, жителя села Йосипівка Аятова Саїда ... Він загинув 19 вересня 2023 року, вірний військовій присязі та обов'язку під час ведення бойових дій на Запорізькому напрямку. Тепер Захисник оберігатиме Нас з небес... Вічна і світла пам'ять Герою!  Прохання гідно зустріти "Живим коридором". Провести в останню путь Героя-Захисника і віддати шану світлій його пам'яті завтра, 23 вересня 2023 року о 11 год. Згідно розпорядження сільського голови Староостропільської громади Юрія СОЛОМІНА з метою вшанування пам'яті загиблого під час виконання бойового завдання Аятова Саіда, 23 вересня 2023 року оголошено Днем жалоби у Староостропільській громаді.

15:53 22.09.2023

Дякуємо  "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" за впорядкування та підгортання сміттєзвалищ

Дякуємо "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" за впорядкування та підгортання сміттєзвалищ

Проблема поводження з відходами, а саме їх зберігання, утилізація та знешкодження, є особливо гострою як в країні в цілому, так і в нашій громаді, і є одним із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців. У ході здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів громади,  з метою впорядкування сміттєзвалищ та для запобігання рознесенню решток побутових відходів проводяться роботи з підгортання місць видалення відходів. З початку вересня поточного року за допомогою спецтехніки "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" було здійснено підгортання  сміттєзвалища населених пунктів Вишнопільського та Коржівського старостинських округів. Дякуємо керівництву агрохолдингу за упорядкування місць зберігання відходів.  Закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими до екологічних проблем, слідкувати за чистотою довкілля, не засмічувати навколишнє середовище. Кожен з нас може підтримувати чистоту на своєму обійсті та біля нього, на вулиці, в селищі, селі та загалом в громаді. Тільки спільними зусиллями ми можемо досягти позитивних результатів, адже чисте довкілля – це наше здоров’я!  

14:19 22.09.2023

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» 2023 в Україні

Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» 2023 в Україні

Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

12:58 16.09.2023

Я ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ У КВАРТИРІ САМ. ЧИ ПРИЗНАЧАТЬ МЕНІ СУБСИДІЮ, ЯКЩО ОСОБОВІ РАХУНКИ ЗІ СПЛАТИ ЖКП ВІДКРИТО НА ЛЮДИНУ, ЯКА НАРАЗІ ЗА ЦІЄЮ АДРЕСОЮ НЕ ПРОЖИВАЄ?

Я ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ У КВАРТИРІ САМ. ЧИ ПРИЗНАЧАТЬ МЕНІ СУБСИДІЮ, ЯКЩО ОСОБОВІ РАХУНКИ ЗІ СПЛАТИ ЖКП ВІДКРИТО НА ЛЮДИНУ, ЯКА НАРАЗІ ЗА ЦІЄЮ АДРЕСОЮ НЕ ПРОЖИВАЄ?

Призначать, оскільки субсидія призначається одному із членів домогосподарства, зокрема з тих, хто зареєстрований (задекларований) в житловому приміщенні (будинку) (пункт 22 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848). При цьому не має значення на кого відкрито особовий рахунок по сплаті за житлово-комунальні послуги.

11:55 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано