A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як оформити банківську картку єВідновлення?

Як оформити банківську картку єВідновлення?

В Україні стартувала програма єВідновлення, яка дає громадянам можливість отримати кошти від держави на ремонт пошкодженого внаслідок війни житла. Для зарахування коштів необхідно відкрити спеціалізований рахунок єВідновлення в одному з банків-учасників програми, роз’яснюють у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України. Наразі це можна зробити двома способами:

16:54 22.05.2023

18 травня – Всесвітній день вишиванки

18 травня – Всесвітній день вишиванки

Кожен третій четвер травня Україна святкує День вишиванки. Приєднатись до святкування дуже просто: достатньо одягнути у цей день традиційну вишиту сорочку. Свято не є офіційним чи релігійним, проте воно об’єднує усю країну та українців за кордоном, що справді робить його світлим та прекрасним. Дата Дня вишиванки не є сталою: він відзначається у третій четвер травня. У 2023 році цей день припадає на 18 травня. Це свято не є вихідним, проте ви можете відзначити його, одягнувши вишиванку на роботу чи навчання. Ще краще буде поділитися фото у соцмережах, і закликати інших підтримати такий флешмоб. Свято вишиванки насправді не таке старе, яким може здатися. 15 років тому студентка історичного факультету з Чернівців Леся Воронюк запропонувала акцію про Всесвітній день вишиванки. Надихнув її на таку ідею інший студент, який часто носив на заняття сорочку. Ідея Лесі полягала в тому, щоб у певний день прийти у вишиванках усією групою. Вже за декілька років флешмоб перейшов спочатку на увесь університет, а пізніше на усе місто та країну. Працівники Староостропільської громади також підтримали цю акцію, одягнувши вишиванку 18 травня. 

15:19 18.05.2023

Державні аудитори Хмельниччини за січень – квітень 2023 року забезпечили відшкодування втрат на 4,5 млн грн фінансових і матеріальних ресурсів

Державні аудитори Хмельниччини за січень – квітень 2023 року забезпечили відшкодування втрат на 4,5 млн грн фінансових і матеріальних ресурсів

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області за січень–серпень 2022 року за результатами проведених ревізій виявили втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 134 млн грн, з них незаконних витрат майже 106 млн грн.

15:16 17.05.2023

Послуги для внутрішньо переміщених осіб  від служби зайнятості

Послуги для внутрішньо переміщених осіб від служби зайнятості

Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Зверніть увагу, щоб скористатися деякими послугами, не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема - підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо.

10:56 17.05.2023

Аналіз якості води, грунту та радіаційного фону на Хмельниччині перебуває в межах допустимих показників.

Аналіз якості води, грунту та радіаційного фону на Хмельниччині перебуває в межах допустимих показників.

ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” до та під час воєнного стану здійснює щоденний моніторинг показників радіаційного фону та якості питної води.

08:24 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано