Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Правила безпеки на воді

Правила безпеки на воді

Попри те, що через ризики обстрілів місцева влада в різних регіонах часто рекомендує утримуватись від купання, щороку вода забирає сотні життів.

13:30 08.07.2024

Долучайтеся до Рекрутингової програми Drone Force!

Долучайтеся до Рекрутингової програми Drone Force!

Робота інженера, який обслуговує дрони, складна, кропітка, вимагає концентрації, іноді у стресових умовах і з браком часу. Але після фахової підготовки кожен рекрут зможе ефективно служити в підрозділах, які наближають Перемогу!

13:18 08.07.2024

Як швидко знайти необхідний препарат та пов'язану з ним інформацію

Як швидко знайти необхідний препарат та пов'язану з ним інформацію

Аби зручно та швидко знайти інформацію про лікарський засіб можна користуватися онлайн-ресурсами. Вони дають можливість: - побачити працюючі аптеки, їх розміщення та графік; - перевірити наявність лікарських засобів у аптеках міста (в т.ч. тих, що необхідні по програмі "Доступні ліки", інсуліну, для тиреоїдної терапії); - бронювання препаратів; - ознайомлення з офіційними інструкціями виробника; - заощадження. Зробити це можна на ресурсі ZDOROVI.UA, за посиланням: https://zdorovi.ua/ua або завантаживши додаток "ZDOROVI.UA" на ваш пристрій

12:51 08.07.2024

Як замовити потрібні вам ліки в аптеці

Як замовити потрібні вам ліки в аптеці

Отримали е-рецепт на “Доступні ліки”, інсулін чи медичний виріб, але в аптеці немає потрібного препарату? Не хвилюйтеся, ми допоможемо вам знайти рішення.

13:32 04.07.2024

Онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!»

Онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!»

Відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) Національне агентство є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, який відповідає за формування антикорупційної політики та запобігання корупції. Зокрема, одними з основних напрямів діяльності Національного агентства є навчальний та просвітницький компоненти. Так, до повноважень Національного агентства, серед іншого, належить надання методичної та консультаційної допомоги з питань застосування актів законодавства з етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб. Враховуючи зазначене, Національне агентство актуалізувало онлайн-курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів!» на навчальній платформі Study.NAZK з урахуванням законодавчих змін. Курс призначений для осіб, вказаних у ч. 1 ст. 3 Закону. В курсі слухачам пропонується розглянути такі питання: Що таке конфлікт інтересів? Як запобігти виникненню конфлікту інтересів? Як врегулювати конфлікт інтересів? Як запобігти іншим потенційним порушенням? Яка відповідальність передбачена за порушення вимог запобігання та врегулювання конфлікту інтересів? Загальна тривалість курсу – шість годин. Після проходження курсу кожен слухач зможе перевірити рівень засвоєних ним знань шляхом тестування. Також є можливість отримати сертифікат по закінченню навчання. Курс можна проходити у будь-який зручний час з комп’ютера або смартфона, для цього потрібна лише реєстрація на платформі Study.NAZK.

12:45 04.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано