A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Правила купання на Водохреща

Увага! Правила купання на Водохреща

На свято Богоявлення, що відоме у народі як Водохреща і святкується 6 січня, центральне місце займають обряди, пов’язані з водою, і один з них – купання в ополонці.

14:28 03.01.2024

Привітання сільського голови з новим 2024 роком

Привітання сільського голови з новим 2024 роком

Шановні жителі громади. Дорогі земляки! Від душі хочу привітати вас з Новим роком! Україна вже вдруге зустрічає новий рік в умовах повномасштабного вторгнення проти нашого народу. Тому побажання якнайшвидшої перемоги звучать в усіх святкових привітаннях. Вітаю з наближенням найрадіснішого, найдобрішого, найчарівнішого свята — Нового року! Нехай цей рік стане низкою щасливих і радісних днів, наповнених любов'ю, добром і вірою в краще. Цьогоріч знову зустрічаємо новорічно-різдвяні свята з особливими думками і молитвами. Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від навали ворога. Дякуємо Збройним Силам України за стійкість, мужність, звитягу, за те, що на бойовому посту в будні і свята. Нехай кожного зігріває думка, що скоро Перемога і буде час для теплих слів та обіймів. Нехай ці свята сповнять ваші серця радістю, новою надією та принесуть в Україну мир та спокій. Хай світло новорічної ночі осяє ваші серця та оселі великою радістю, подарує тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихає на нові благородні справи задля розвитку та процвітання України. Нехай ваша оселя буде благополучною, нехай здоров'я ваше і ваших рідних буде міцним,яким буває мороз взимку. Нехай хуртовина забере всі прикрощі, печалі й тривоги, а на зміну їм прийдуть спокій і мир. З новим щастям! З переможним 2024 роком! З повагою сільський голова                                                                             Юрій СОЛОМІН

23:59 31.12.2023

Я – УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ. НАРАЗІ ПЕРЕБУВАЮ ЗА КОРДОНОМ.  МАЮ БАЖАННЯ ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПРИЗНАЧЕНИХ МЕНІ ПІЛЬГ  НА СПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ. ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?

Я – УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ. НАРАЗІ ПЕРЕБУВАЮ ЗА КОРДОНОМ. МАЮ БАЖАННЯ ВІДМОВИТИСЯ ВІД ПРИЗНАЧЕНИХ МЕНІ ПІЛЬГ НА СПЛАТУ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ. ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?

Відповідно до статті 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” учасники бойових дій мають право, зокрема, на знижку оплати за користування житлом та комунальними послугами.

13:30 29.12.2023

ЯК ЗМІНИТЬСЯ РОЗМІР ПЕНСІЙ З 1 СІЧНЯ 2024 РОКУ

ЯК ЗМІНИТЬСЯ РОЗМІР ПЕНСІЙ З 1 СІЧНЯ 2024 РОКУ

Закон України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” передбачає підвищення в 2024 році, зокрема, розмірів прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати.

13:29 29.12.2023

Робота на Хмельниччині

Робота на Хмельниччині

Шукаєте роботу? Підприємствам області потрібні працівники! Звертайтеся в центр зайнятості. Кваліфіковані фахівці стануть вашим помічником з пошуку роботи.

10:58 27.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано