A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Фінансові механізми підтримки роботодавців

Фінансові механізми підтримки роботодавців

10 лютого 2023 року Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 2622-IX.

10:16 15.02.2023

Привітання сільського голови з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Привітання сільського голови з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Шановні ветерани війни в Афганістані! Шановні учасники бойових дій на території інших держав! 15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших  держав та 32-га річниця виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської  війни, але священною є пам’ять про ваш героїзм, мужність при виконанні  інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні (ООС-операції об’єднаних сил)АТО. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння  народу та державі у наші дні. Вітаємо з цією пам’ятною датою вас, ветерани Афганської війни, що повернулися  на рідну землю, вкриту бойовою славою, вітаємо ваших рідних і  близьких, які, незважаючи ні на що, в свій час вірили, що ви, їхні сини, брати ,кохані, знову переступите поріг батьківської оселі. Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь!  Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини  та рідної України! Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану! Слава Україні! Героям Слава!   З повагою  сільський голова                                                                                                                 Юрій СОЛОМІН

10:12 15.02.2023

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

15:07 14.02.2023

З 15 лютого стартує нерестова заборона на вилов щуки

З 15 лютого стартує нерестова заборона на вилов щуки

Відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства з 15 лютого 2023 року по 31 березня 2023 року включно встановлюється заборона на вилов щуки. Ця заборона встановлена з метою забезпечення охорони щуки під час її міграції та відтворення, збільшення її запасів на водоймах у районі діяльності Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області.

10:44 13.02.2023

9 лютого на Хмельниччині буде змінено ліміти споживання електроенергії

9 лютого на Хмельниччині буде змінено ліміти споживання електроенергії

Енергетики усю добу фіксуватимуть необхідну потребу електричного навантаження на область. Відповідно погодинних відключень та інших обмежень у цей день не буде. В подальшому результати вимірів будуть використовуватися для визначення ліміту для області.

17:55 08.02.2023

Увага!! Оголошення!!

Увага!! Оголошення!!

10.02.2023 року об 11:00 годині відбудеться виїзний прийом громадян -мешканців Староостропільської сільської ради начальником Хмельницької районної військової адміністрації Анатолієм КАТЕРЕНЧУКОМ.

15:09 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано