A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Аудитори Хмельниччини за січень 2023 року забезпечили відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів

Аудитори Хмельниччини за січень 2023 року забезпечили відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів

За результатами проведення 27 заходів державного фінансового контролю впродовж січня поточного року Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановило порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 51,2 млн грн. Проведеними ревізіями та перевірками закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн, з них незаконних витрат майже 4,9 млн грн. Правоохоронним органам передано матеріали 3 контрольних заходів, за якими розпочато 1 досудове розслідування. На 6 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення. Незаконних витрат відшкодовано 3,9 млн грн із загальної суми відшкодованих втрат 4 млн грн за усіма заходами державного фінансового контролю за місяць. Попереджено 5 порушень законодавства у сфері закупівель на суму 6,8 млн грн, зокрема відмінено 3 торги на суму 6 млн грн. Економічного ефекту від виконання пропозицій за результатами проведених державних фінансових аудитів досягнуто 343 тис. грн. У рамках відкритих кримінальних проваджень за зверненнями правоохоронних органів аудиторами як спеціаліста надано 8 консультацій та виявлено факти порушень, що призвели до втрат 7,7 млн грн, через що 1 особі вручено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Довідково. У Державній аудиторській службі України та її міжрегіональних територіальних органах (офісі та його управлінні) діє телефон «гарячої лінії» щодня відповідно до режиму роботи Держаудитслужби. Про випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна можна повідомляти за номерами:

13:35 17.02.2023

Фінансові механізми підтримки роботодавців

Фінансові механізми підтримки роботодавців

10 лютого 2023 року Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних. Фінансові механізми підтримки роботодавців зазначені в пункті 1 Розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України № 2622-IX.

10:16 15.02.2023

Привітання сільського голови з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Привітання сільського голови з днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Шановні ветерани війни в Афганістані! Шановні учасники бойових дій на території інших держав! 15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших  держав та 32-га річниця виведення військ з Афганістану. З кожним роком все далі історія відділяє нас від вогняних років афганської  війни, але священною є пам’ять про ваш героїзм, мужність при виконанні  інтернаціонального обов’язку, готовність платити найдорожчу ціну – своє життя. Ви є взірцем для нинішніх воїнів-захисників України в зоні (ООС-операції об’єднаних сил)АТО. Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, і як ніхто усвідомлюєте свою відповідальність за долю прийдешніх поколінь. Ви є взірцем служіння  народу та державі у наші дні. Вітаємо з цією пам’ятною датою вас, ветерани Афганської війни, що повернулися  на рідну землю, вкриту бойовою славою, вітаємо ваших рідних і  близьких, які, незважаючи ні на що, в свій час вірили, що ви, їхні сини, брати ,кохані, знову переступите поріг батьківської оселі. Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок, добро і шана оточують вас скрізь!  Наснаги вам, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини  та рідної України! Честь і слава Вам, шановні ветерани Афганістану! Слава Україні! Героям Слава!   З повагою  сільський голова                                                                                                                 Юрій СОЛОМІН

10:12 15.02.2023

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Нагадуємо! Завершується термін одноразового (спеціального) добровільного декларування!

Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що Законом України від 15 серпня 2022 року № 2516-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, виплаченої на користь членів сімей поранених та загиблих учасників бойових дій під час участі у відсічі збройній агресії та забезпеченні національної безпеки України» (далі – Закон № 2516) внесено зміни, зокрема, до підрозділу 9 прим.4 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ).

15:07 14.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано