A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Незадекларована праця – погано для всіх

Незадекларована праця – погано для всіх

Незадекларована праця обмежує права працівників. Працівники, які не мають належним чином оформлених трудових відносин, позбавляються права на гідні умови праці, захист своїх інтересів у сфері праці, гарантій у соціальному захисті. Незадекларована праця дає роботодавцям необмежені можливості тиску на працівників та примушення їх до роботи на умовах роботодавця.

12:31 27.03.2023

24 березня – Всесвітній день боротьби з туберкульозом

24 березня – Всесвітній день боротьби з туберкульозом

Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання. Відтоді було відкрито шлях до діагностики та лікування від туберкульозу. До цього дня на Хмельниччині оголошено місячник боротьби з туберкульозом. Його девіз цьогоріч – “Переможемо ворога і туберкульоз!”.

13:48 24.03.2023

Громади області отримали 25 генераторів для “Пунктів незламності”. Серед них і наша ..

Громади області отримали 25 генераторів для “Пунктів незламності”. Серед них і наша ..

В умовах сьогодення “Пункти незламності” стали своєрідними острівцями безпеки, стабільності, тепла і нашої єдності, більшість з яких функціонують цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування. Наразі в області визначено та розгорнуто 462 таких пункти, з них 368 – розташовані в громадах області.

13:51 22.03.2023

Гранти до 8 мільйонів гривень: як почати власну справу за допомоги держави?

Гранти до 8 мільйонів гривень: як почати власну справу за допомоги держави?

Заснувати сад чи теплицю, швейне підприємство чи навіть косметичну компанію, а також – розширити вже існуючий бізнес. Навіть під час війни українці наважуються започаткувати власну справу та створювати нові робочі місця. Щоби допомогти громадянам зменшити безробіття, розвивати свій бізнес, і, як наслідок, підтримувати економіку, держава продовжує допомагати вже працюючим та майбутнім підприємцям. У липні минулого року урядовці запустили грантову програму єРобота, в рамках якої вже видали майже 4 тис. грантів на понад 1,5 млрд  гривень. Прийом заявок триває і зараз.

13:50 22.03.2023

Реорганізація  Хмельницької обласної служби зайнятості

Реорганізація Хмельницької обласної служби зайнятості

Відповідно до наказу Міністерства економіки України від 02.11.2022 року №4325 «Про утворення філій регіональних центрів зайнятості Державного центру зайнятості» у Хмельницькій обласній службі зайнятості створено 3 філії, а саме:

13:42 22.03.2023

У квітні рецептурні ліки можна буде придбати за е-рецептом. Що важливо знати про нововведення жителям Хмельниччини?

У квітні рецептурні ліки можна буде придбати за е-рецептом. Що важливо знати про нововведення жителям Хмельниччини?

Для того, щоб процес призначення рецептурних ліків став більш простим та ефективним, весною в Україні буде впроваджено електронний рецепт на всі рецептурні ліки.

13:53 17.03.2023

Відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів забезпечили аудитори Хмельниччини за січень-лютий 2023 року

Відшкодування 4 млн грн втрат фінансових і матеріальних ресурсів забезпечили аудитори Хмельниччини за січень-лютий 2023 року

За результатами проведення 59 заходів державного фінансового контролю впродовж січня-лютого поточного року працівниками Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму майже 5 млн грн та встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму понад 93,2 млн грн. Правоохоронним органам передано матеріали 4 контрольних заходів, за якими розпочато 1 досудове розслідування. На 7 посадових осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення. За результатами проведення моніторингу 55 процедур закупівель виявлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму 82,5 млн грн. З них попереджено порушення в 13 випадках на суму майже 14 млн грн, у тому числі відмінено 7 процедур закупівель на суму 12 млн грн. Загальна сума відшкодованих втрат за усіма заходами державного фінансового контролю за два місяці року 4 млн грн. Економічного ефекту від виконання пропозицій за результатами проведених державних фінансових аудитів досягнуто більше 0,3 млн грн. У рамках відкритих кримінальних проваджень за зверненнями правоохоронних органів аудиторами в якості спеціаліста надано 14 консультацій та виявлено факти порушень, що призвели до втрат майже 8,4 млн грн, внаслідок чого 4 особам вручено повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Довідково. У Державній аудиторській службі України та її міжрегіональних територіальних органах (офісі та його управлінні) діє телефон «гарячої лінії» щодня відповідно до режиму роботи Держаудитслужби. Про випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна можна повідомляти за номерами: (044) 425-80-30 – Державна аудиторська служба України;

12:11 17.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано