Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

При погіршенні епідемічної ситуації заклади освіти, у яких частка вакцинованих працівників становить менше 80%, будуть переведені в дистанційне навчання – Володимир Юр’єв

В разі переходу області у “жовту” зону епідемічної небезпеки, заклади освіти, у яких частка вакцинованих працівників становить менше 80%, будуть переведені в дистанційне навчання, від цього значно погіршиться якість освіти. На цьому наголосив сьогодні заступник голови ОДА Володимир Юр’єв, на онлайн нараді, що  відбулась з представниками районних управлінь освіти, головами громад та керівництвом закладів освіти області. Основна тема заходу – активізація процесу імунізації працівників закладів освіти від коронавірусної хвороби COVID-19. Участь в роботі взяли також заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОДА Дарія Басюк, директор Департаменту охорони здоров’я Олександр Завроцький, генеральний директор Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Микола Габрикевич.

08:22:51 09.09.2021

Брифінг щодо вакцинації від COVID-19 та особливостей роботи закладів освіти в умовах карантинних обмежень. ВІДЕО

Сьогодні в облдержадміністрації відбувся брифінг для журналістів місцевих ЗМІ. Тема брифінгу – стан проведення вакцинальної кампанії від COVID-19 в Хмельницькій області та особливості роботи закладів освіти в умовах карантинних обмежень. Спікерами виступили директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Завроцький та заступник директора Департаменту освіти, науки, молоді і спорту ОДА Дарія Басюк.

16:22:57 08.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано