Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики та проведення ІІ етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Сьогодні розпочався ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад. В нашій громаді олімпіади проходять у очній формі з дотриманням всіх протиепідемічних умов та соціальної дистанції. Вже традиційно олімпійський сезон розпочинається математикою. Крім того у зв'язку із запровадженням "червоної" зони сьогодні відбувся ІІ етап ХІІ  Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Всі змагання проходять у приміщенні Староостропільського ліцею.

10:08:11 13.11.2021

У вівторок, 9 листопада, відзначають День української писемності та мови.

На честь свята 9 листопада жителі нашої країни можуть написати радіодиктант національної єдності. Текст прочитає український письменник Юрій Андрухович, а в методичній роботі над диктантом брала участь мовознавець, доктор філологічних наук, професор кафедри української мови Національного університету Києво-Могилянської академії Лариса Масенко.

10:00:48 09.11.2021

ЗАВЕРШЕНО РЕЄСТРАЦІЮ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2022»

31 жовтня 2021 року закінчилася реєстрація на всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2022». За три тижні оргкомітет отримав майже 3 тис. заявок з усіх регіонів країни від претендентів на почесне звання «Заслужений вчитель України». Кількість учасників за номінаціями:

11:52:37 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано