A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З вересня на Хмельниччині будуть оголошені аукціони з приватизації об’єктів держмайна

З вересня на Хмельниччині будуть оголошені аукціони з приватизації об’єктів держмайна

З вересня 2022 року на Хмельниччині оголошуються аукціони приватизації державного майна. Ухвалення закону №7451 є вагомим кроком для вдосконалення процесу приватизації. Приватизація дозволить державі зосередитися на більш ефективному управлінні стратегічними підприємствами, обороні та формуванні політики, надавши бізнесу можливість інвестувати в активи та перетворювати їх на працюючі, ефективні компанії.

15:59 17.08.2022

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Проведено позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

11 серпня в ОВА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник голови ОВА Сергій Тюрін. До участі у засіданні також долучилися заступники голови ОВА Сергій Ткачук та Володимир Юр’єв, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники місцевих комісій, керівники окремих відомств, установ області, голови РВА, ТГ.

14:11 12.08.2022

На Хмельниччині вступає в дію заборона на вилов раків

На Хмельниччині вступає в дію заборона на вилов раків

З 15 серпня по 30 вересня 2022 року на Хмельниччині встановлено заборону на вилов раків під час їх другої линьки. Терміни заборони були встановлені за рекомендацією Інституту рибного господарства НААН України.

14:08 12.08.2022

Хмельницьке РВ АМУ провело семінар для комунікаційників громад

Хмельницьке РВ АМУ провело семінар для комунікаційників громад

Одним із напрямків роботи Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України є проведення освітніх онлайн-практикумів, семінарів та вебінарів для спеціалістів місцевих рад різних галузей. Оскільки сьогодні представники ОМС лише вчаться налагоджувати ефективні комунікації та взаємодіяти із своїми громадами в умовах воєнного стану регіональним відділенням Асоціації міст України було проведено семінар «Комунікаційна робота громад в умовах воєнного стану. Кризові комунікації».

17:11 10.08.2022

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО»  (НЕК «УКРЕНЕРГО»), повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО» (НЕК «УКРЕНЕРГО»), повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО»  (НЕК «УКРЕНЕРГО»), повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

15:14 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано