A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Нафтогаз: Своєчасна оплата за спожитий газ вкрай важлива для повноцінного функціонування критично важливої інфраструктури

Нафтогаз: Своєчасна оплата за спожитий газ вкрай важлива для повноцінного функціонування критично важливої інфраструктури

Починаючи з 1 травня 2022 року, понад 10 млн українських домогосподарств, що були побутовими споживачами газу 23 регіональних газопостачальних компаній, коли вони опинилися в ситуації, коли їхні постачальники не могли виконувати свою функцію.

10:50 31.08.2022

Страховий стаж в період воєнного стану:  які періоди зараховуються, а які ні

Страховий стаж в період воєнного стану: які періоди зараховуються, а які ні

В умовах воєнного стану законодавство, що регулює трудові відносини та сферу зайнятості загалом, зазнало чималих змін. Як наслідок, і працівники, і роботодавці зіткнулися з ситуаціями, коли за законом певні періоди роботи перестали зараховуватися до страхового стажу.

10:58 22.08.2022

Фонд гарантує страховий захист внутрішньо переміщених осіб

Фонд гарантує страховий захист внутрішньо переміщених осіб

Страховий захист внутрішньо переміщених осіб є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду соціального страхування України. З першого дня війни фахівці Фонду почали роботу над адаптацією порядків призначення допомог до умов воєнного стану – це дозволило ФССУ нарахувати напряму вже понад 19,5 млн гривень лікарняних і декретних для евакуйованих працівників. Надання таких допомог здійснюється Фондом без залучення роботодавця на особисті банківські картки працівників.

10:34 22.08.2022

Сумуємо, співчуваємо, пам'ятаємо ...

Сумуємо, співчуваємо, пам'ятаємо ...

19 серпня 2022 року обірвалося життя, перестало битися серце Бачук Оксани Василівни - знаної людини Староостропільської громади, старости Ладигівського старостату, людини невичерпної енергії та наснаги у всіх справах. Вона створювала навколо себе  дружню ділову атмосферу, завжди готова прийти на допомогу в скрутну хвилину кожному, хто звертався, дбала про добробут односельців. Світлий, добрий спомин назавжди залишиться в серцях тих, хто знав її, любив, поважав, хто жив і працював поруч з нею. Вічна пам'ять і спокій душі. Розділяємо біль та схиляємо голови у скорботі.

10:46 19.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано