A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні — 100-й день повномасштабної війни Росії проти України.

Сьогодні — 100-й день повномасштабної війни Росії проти України. За цей час війська РФ захопили Херсон та Маріуполь, окупували частину Київщини, Чернігівщини і Сумщини, які Україні вдалось звільнити. Зараз найважчі бої тривають на Донбасі — щодня, за словами президента Зеленського, на фронті гинуть від 60 до 100 українських військових. Як змінювалась мапа бойових дій за 100 днів вторгнення — у відео.

09:13 03.06.2022

“Освітній хаб. Діти”: як провести літні канікули цікаво та корисно

Майже два місяці минуло з того часу, як на Хмельниччині запрацював перший в Україні Освітній хаб, покликаний в умовах війни допомогти людям адаптуватися до нових умов роботи, здобути знання та професійні навички, які дозволять реалізувати себе та отримувати гідний заробіток. За цей час його послугами скористалися понад три тисячі осіб, серед яких як переселенці, що прибули в область, рятуючись від бойових дій, так і мешканці Хмельниччини. Про це розповів заступник голови ОДА Володимир Юр’єв, вітаючи на пресконференції рідних та близьких дітей, які завітали сьогодні  на пробні ІТ-уроки від одного з партнерів Освітнього хабу – Комп’ютерної академії IT STEP.

17:06 01.06.2022

Міжнародний день захисту дітей

День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня . Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих.

12:08 01.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано