A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги  платників податків! Державна податкова служба пропонує прийняти участь в опитуванні платників податків щодо їх ставлення до органів ДПС

До уваги платників податків! Державна податкова служба пропонує прийняти участь в опитуванні платників податків щодо їх ставлення до органів ДПС

З метою оцінки задоволеності платників податків рівнем обслуговування та якості надання послуг і сервісів Державна податкова служба України проводить загальнонаціональне опитування платників податків щодо їх ставлення до органів ДПС.

15:27 14.12.2022

Компенсація роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи

Компенсація роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи

Під час воєнного стану та протягом 30 днів після його скасування, роботодавець має змогу отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи. Протягом дії цієї програми до Хмельницької обласної служби зайнятості звернулося 473 роботодавця за працевлаштування 662 внутрішньо-переміщених осіб.

13:17 14.12.2022

Голови громад Хмельниччини виступили проти скандального законопроекту щодо містобудівної реформи

Голови громад Хмельниччини виступили проти скандального законопроекту щодо містобудівної реформи

На розгляді Верховної Ради України перебуває законопроєкт №5655 про зміну системи містобудування, розгляд якого у другому читанні очікується 13 грудня 2022 року. Асоціація міст України вже неодноразово зверталася до Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради з проханням спільно доопрацювати дискусійний законопроект щодо реформування містобудівної діяльності.

13:01 13.12.2022

Оперативна інформація про стан захворюваності на COVID-19 в області

Оперативна інформація про стан захворюваності на COVID-19 в області

З 5 по 11 грудня на території Хмельницької області зареєстровано 262 випадки COVID-19, що на 24 випадки більше, ніж минулого тижня. Госпіталізовано 75 осіб, одужало 268 осіб, летальних випадків не зареєстровано.

13:18 12.12.2022

Увага! Субсидії по-новому

Увага! Субсидії по-новому

Для надання якісних послуг з призначення та виплати житлових субсидій та пільг мешканцям Хмельницької області, усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua).

14:36 08.12.2022

Ринок праці Хмельниччини

Ринок праці Хмельниччини

За період з січня по листопад 2022 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 38,9 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 4,3 тис. роботодавців. Завдяки співпраці між роботодавцями та службою зайнятості 62,3% вакансій було укомплектовано.

14:33 08.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано