Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Конституції!!

З Днем Конституції!!

Щиро вітаю з 25-ю річницею Конституції України! Наш Основний Закон – це головний оберіг державності та демократії, гарант прав і свобод кожного громадянина. Свого часу його прийняття посприяло підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені та остаточно закріпило незалежність нової європейської держави. Конституція України утверджує головні цінності нашого народу – життя людини, її здоров’я, честь та гідність, вона надає кожному громадянину свободу слова та віросповідання. Тому обов’язок кожного з нас – щиро поважати наш головний закон, а також вміло і відповідально користуватися своїми правами, не порушуючи прав інших. У цей святковий день бажаю усім міцного здоров’я, наснаги та віри у світле майбутнє України! Єдності нам усім, злагоди і миру! Слава Україні!

14:37 28.06.2021

З Днем молоді!!

З Днем молоді!!

Україна 27 червня відзначає День молоді. Щороку це свято відзначається останньої неділі першого місяця літа – згідно з указом президента Леоніда Кравчука № 323/94 від 22 червня 1994 року. У День молоді привітання можуть приймати всі ті, у кого душа молода, серце любить, а очі сяють від щастя. Нехай такий стан супроводжує вас усе життя. Бажаємо кожному здоров'я – міцнішого, ніж алмаз, пристрасті – спекотнішої, ніж вогонь, а життя – яскравішого, ніж світло сонця. Довголіття вам, щоденного задоволення та мирного неба над головою.

10:35 27.06.2021

Робоча зустріч сільського голови Юрія СОЛОМІНА та начальника Старокостянтинівської державної податкової інспекції Марії КОЛОМІЄЦЬ

Робоча зустріч сільського голови Юрія СОЛОМІНА та начальника Старокостянтинівської державної податкової інспекції Марії КОЛОМІЄЦЬ

Сьогодні відбулася робоча зустріч сільського голови Юрія СОЛОМІНА та начальника Старокостянтинівської державної податкової інспекції Марії КОЛОМІЄЦЬ. В ході якої розглянули питання щодо проведення нормативної грошової оцінки землі по населених пунктах.

10:07 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано