A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Працівники БФ "Карітас Старокостянтинів" відвідали Ладигівський старостинський округ, зокрема заклад загальної середньої освіти - Ладигівську гімназію.

Дата: 26.03.2024 15:25
Кількість переглядів: 38

Фото без опису

🔷Вчора працівники БФ "Карітас Старокостянтинів" відвідали Ладигівський старостинський округ, зокрема заклад загальної середньої освіти - Ладигівську гімназію. Тут було проведено розважальний захід для школярів соціально вразливих категорій та для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території округу.

💙Завдяки аніматору-волонтеру нашого Фонду Катерині Федик (Аніматори Старокостянтинів) та працівникам Карітасу, діти отримали величезний заряд позитивних емоцій і солодкі гостинці, а також змогли хоч на деякий час відволіктись від стресоформуючих реалій життя в умовах війни.

💙Дякуємо керівництву старостату та адміністрації гімназії за надану можливість потішити дітвору. З нетерпінням чекаємо наступної зустрічі з ними!

🔹Захід відбувся в рамках проєкту "Психосоціальна підтримка дітей, на яких впливає війна" за підтримки Caritas Ukraine та CNEWA Canada

#карітасстарокостянтинів

#карітасдітям

#Caritas4kids

#cnewacanada


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано