A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

20 березня – Всесвітній день Землі

Дата: 20.03.2024 13:39
Кількість переглядів: 48

20 березня весь світ відзначає День нашої планети. Цей міжнародний День покликаний перш за все звертати увагу людини на проблеми, які вона створює своєю діяльністю, та замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем.

  Офіційною темою 2024 р. є «Планета проти пластику»!!!

  Наша планета Земля – наш рідний дім, у якому створені для нас особливі сприятливі умови, що сприяють нашому існуванню та життєдіяльності, що відкривають для нас удосталь можливостей і достатній простір для їх реалізації. Далеко не кожна планета наділена таким унікальним потенціалом і розташована в таких унікальних умовах, які дозволили б такий бурхливий розквіт життя і її форм на такому, здавалося б, обмеженому просторі у всесвіті. Адже вона така одна у всьому всесвіті.

День Землі-весняне свято, що закликає людей бути уважнішими до вразливого та тендітного довкілля планети Земля. Проявили бажання та ініціативність вшанувати Землю і учні 1-Б класу Староостропільського ліцею. Здобувачі освіти поринули у світ новизни: дивились різні відео, обговорювали " Цікаві факти про Землю", повторили Правила збереження довкілля. Але найголовнішим було обговорення питання " Чому планета плаче?" Як підсумок заходу була вікторина "День Землі" та малювання малюнків. Діти отримали масу позитиву!

Фото без опису

У 1- А класі було проведено урок-мандрівку планетою Земля, діти створювали аплікацію на тему «Буду я планеті другом!», колаж "Зелена планета" , складали пазли, грали у цікаву та захоплюючу гру «Добрі вчинки – для планети». Розуміння необхідності дбайливого ставлення до природи, відчуття власної відповідальності за збереження навколишнього середовища треба закладати змалечку.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано