A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Дякуємо "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" за впорядкування та підгортання сміттєзвалищ

Дата: 22.09.2023 14:19
Кількість переглядів: 32

Проблема поводження з відходами, а саме їх зберігання, утилізація та знешкодження, є особливо гострою як в країні в цілому, так і в нашій громаді, і є одним із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців.

У ході здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів громади,  з метою впорядкування сміттєзвалищ та для запобігання рознесенню решток побутових відходів проводяться роботи з підгортання місць видалення відходів.

З початку вересня поточного року за допомогою спецтехніки "КОНТІНЕНТАЛ ФАРМЕРЗ ГРУП" було здійснено підгортання  сміттєзвалища населених пунктів Вишнопільського та Коржівського старостинських округів. Дякуємо керівництву агрохолдингу за упорядкування місць зберігання відходів. 

Закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими до екологічних проблем, слідкувати за чистотою довкілля, не засмічувати навколишнє середовище. Кожен з нас може підтримувати чистоту на своєму обійсті та біля нього, на вулиці, в селищі, селі та загалом в громаді. Тільки спільними зусиллями ми можемо досягти позитивних результатів, адже чисте довкілля – це наше здоров’я!  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано