A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання сільського голови з новим 2024 роком

Дата: 31.12.2023 23:59
Кількість переглядів: 105

Шановні жителі громади. Дорогі земляки!

Від душі хочу привітати вас з Новим роком!

Україна вже вдруге зустрічає новий рік в умовах повномасштабного вторгнення проти нашого народу. Тому побажання якнайшвидшої перемоги звучать в усіх святкових привітаннях. Вітаю з наближенням найрадіснішого, найдобрішого, найчарівнішого свята — Нового року! Нехай цей рік стане низкою щасливих і радісних днів, наповнених любов'ю, добром і вірою в краще.

Цьогоріч знову зустрічаємо новорічно-різдвяні свята з особливими думками і молитвами. Сьогодні ми подумки з тими, хто захищає нас на фронті, тримає українське небо та береже від навали ворога. Дякуємо Збройним Силам України за стійкість, мужність, звитягу, за те, що на бойовому посту в будні і свята. Нехай кожного зігріває думка, що скоро Перемога і буде час для теплих слів та обіймів.

Нехай ці свята сповнять ваші серця радістю, новою надією та принесуть в Україну мир та спокій. Хай світло новорічної ночі осяє ваші серця та оселі великою радістю, подарує тепло спілкування у колі найдорожчих людей, надихає на нові благородні справи задля розвитку та процвітання України.

Нехай ваша оселя буде благополучною, нехай здоров'я ваше і ваших рідних буде міцним,яким буває мороз взимку. Нехай хуртовина забере всі прикрощі, печалі й тривоги, а на зміну їм прийдуть спокій і мир.

З новим щастям!

З переможним 2024 роком!

З повагою

сільський голова                                                                             Юрій СОЛОМІН

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано