A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

УКРАЇНЦІ ПІДТРИМУЮТЬ СВОЇХ ЗАХИСНИКІВ

Дата: 13.12.2023 15:57
Кількість переглядів: 103

Віталій Фомович, керівник сільськогосподарського кооперативу з села Ладиги, один з небагатьох керівників, який зберіг колектив, забезпечив односельців роботою та достойною зарплатою. Підприємство працює, розвивається і в такі важкі для країни часи.

З початку повномасштабного вторгнення рашистів колектив СГК за ініціативи свого керівника придбав і передав для підрозілів та частин Сил Оборони України 23 автомобіля. 21 з них – це джипи та пікапи, а ще вантажний КАМАЗ та автобус. В середньому кожне авто коштує 5000 євро. Це близько 5 мільйонів гривень. Ще 2 мільйони грн колектив СГК перерахував до ВАР (Всеукраїнської аграрної ради), теж на придбання автівок для ЗСУ. Віталій Васильович переганяв частину автівок з за кордону особисто.

Отож маленьке сільськогосподарське підприємство з власних надходжень передало нашим захисникам майна на 7 мільйонів грн!!! І це не враховуючи продукти харчування, інструмент, дрова, і інші необхідні військовим речі в перші місяці вторгнення. От як би кожне місто, і село, кожний трудовий колектив так потужно підтримували наших захисників, і кожний керівник так переймався проблемами військових, скільки життів українських захисників можна було б врятувати.

Минулого тижня Віталій Васильович на прохання волонтерів ГО «Учасники АТО міста Старокостянтинова» придбав дрон Мавік 3, його вартість 81500 грн. І квадракоптер вже в наших захисників та виконує свої завдання на передовій. В планах цієї чудової людини підтримка ЗСУ – пріоритет №1!

Щиро дякую Віталію Васильовичу, людині з добрим і щирим серцем, справжньому патріоту і чудовому керівнику та господарнику за гідні вчинки, за потужну підтримку наших захисників! Бажаю вам і вашому колективу гарних врожаїв і достойної оцінки вашої діяльності від нашої влади!

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано