A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Це свято тих - хто творить Україну

Дата: 07.12.2023 12:10
Кількість переглядів: 85

7 грудня професійне свято відзначають ті, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо розвитку громад. Це свято було встановлено указом Президента України 25 листопада 2000 року. Дату було обрано не випадково, адже саме цього дня, 7 грудня 1990 року, депутати Верховної Ради України більшістю голосів ухвалили закон “Про місцеве самоврядування”.

Сьогодні сільський голова привітав депутатів та членів виконавчого комітету, старост та працівників сільської ради. “Ми живемо у непростий для нашої країни час. 24 лютого змінилось життя кожного українця, ну і відповідно – життя наших громад. Приємно відзначити, що  з початком повномасштабного вторгнення не припиняли свою роботу, а щоденно роблять усе можливе, аби забезпечити належне життя”

За самовідданість, особистий внесок у розвиток волонтерського руху, захист державного суверенітету й територіальної цілісності України, активну благодійну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера сільський голова нагородив місцевих волонтерів:

- Бачука Василя Григоровича

- Кулинич Світлану Андріївну

- Тимчука Василя Гордійовича

За поданням командира військової частини А0666 нагороджено жителя села Махаринці Колесника Вячеслава Олександровича, капітана військової частини А0666 за високий професіоналізм при виконанні бойових завдань по захисту суверенітету та територіальної цілісності України у ході відбиття збройної агресії російської федерації та з нагоди Дня Збройних Сил України. Грамоту з рук голови отримала мама Захисника.

Також присутніх з професійним святом привітали вихованці мистецької школи - молодша та старша вокальні групи (керівник Любов Шлапак), солісти Олександра Матківська та Максим Петриченко (керівник Іван Гуменюк); вчитель музичного мистецтва Староостропільського ліцею Віктор Мельник; вихованка вокального гуртка Вишнопільського будинку культури Гес Кароліна; активна читачка Староостропільської центральної бібліотеки Анастасія Шевченко та директор Левківського будинку культури Катерина Коломієць.

Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у кращому майбутньому, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя мешканців нашої громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано