A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання сільського голови з Днем місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 07.12.2023 12:00
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад усіх рівнів, члени виконкому!

Вітаю вас з професійним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні!

Представляти громаду, знати проблеми мешканців і докладати всіх зусиль для їх розв’язання – відповідальна місія кожного, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах. Сильні громади – це сильна держава. Від наших з вами рішень сьогодні залежить наше майбутнє завтра.

Вірю, що спроможність громади полягає не лише у виконанні посадових обов’язків, а й бути готовими будь-якої миті реагувати на виклики життя. Війна показала, що спроможність місцевого самоврядування полягає також в оперативному формуванні й забезпеченні територіальної оборони; допомозі військовим; підтримці людей, які тікають від війни; наданні громадянам необхідних послуг попри війну та ракетні атаки.

На місцях ми маємо працювати ще більш старанно, бути ефективними, сильними та витривалими, бо не маємо права опускати руки поки наші хлопці й дівчата на фронті ризикують життям, відстоюючи нашу свободу і незалежність!

Дорогі колеги, депутати, дякую всім, хто наполегливою працею утверджує місцеве самоврядування, відстоює інтереси виборців. Попереду ще багато роботи, тож, бажаю вам мудрості та витримки, міцного здоров’я, наснаги та натхнення на служіння Борщагівській громаді. Нехай Бог дає сили впоратися з усіма викликами, які готує нам війна. Родинного усім затишку, тепла, добробуту, а головне – Миру та якомога скорішої Перемоги!

Слава Україні!🇺🇦

Слава Героям!🇺🇦

Слава ЗСУ!🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано