A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

25-26 жовтня на базі Хмельницької ОУНБ відбувся обласний семінар методичних фахівців області, на тему: "Методичні служби бібліотек: нові особи, ролі і можливості"

Дата: 27.10.2023 14:57
Кількість переглядів: 53

25 -26 жовтня на базі Хмельницької ОУНБ відбуватиметься обласний семінар методичних фахівців області. Цьогорічна тема: "Методичні служби бібліотек: нові особи, ролі і нові можливості". У заході беруть учась представники 32 територіальних громад.

Спеціалісти наукової бібліотеки ознайомили учасників семінару з питаннями бібліотечної статистики; номенклатури справ; правових аспектів включення у фонд книг із різних джерел надходження; електронних бібліографічних ресурсів на допомогу обслуговування користувачів; базової психологічної допомоги в умовах війни та як за допомогою бібліотечних ресурсів допомогти мешканцям громади зберегти власне життя в умовах воєнного стану. Колеги практично ознайомилися із сучасними формами популяризації українських авторів, зокрема взяли участь у презентації картин з приватної колекції родини Григорія Храпача під назвою «Майстер пензля – Григорій Храпач» в рамках обласного туру пам’яті «Син Прибузької землі

Методисти центральних бібліотек міських територіальних громад Хмельницького, Кам’янець-Подільського, Городка, Теофіпольської селищної ТГ та Кузьминської сільської ТГ поділилися практиками роботи публічних бібліотек у своїх громадах.

У роботі семінару взяла участь завідуюча Староостропільською центральною бібілотекою Світлана Чубенко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано