A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 30.08.2023 14:02
Кількість переглядів: 81

30 серпня, напередодні нового навчального року, у актовій залі Староостропільського ліцею відбулася щорічна серпнева конференція освітян.

Після невеличкого привітання з початком навчального року від учнів ліцею, перед присутніми виступила в.о.начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Староостропільської сільської ради Лошак Н.О.

У своєму виступі Наталія Олександрівна привітала усіх педагогів з початком роботи та проаналізувала основні здобутки минулого року та завдання на новий навчальний рік:

Шановні колеги, ми вдруге зустрічаємося повним складом в приміщенні Староостропільського ліцею. Вдруге починаємо навчальний рік в умовах неоголошеної війни. Разом з тим проведення освітянських серпневих заходів в умовах реального часу дають можливість вкотре обговорити основні зміни, що відбуваються в галузі освіти, визначити стратегічні пріоритети, скерувати педагогічну спільноту до їх реалізації.

Дорогі педагоги, нехай Ваша складна праця завжди приносить гарні результати і повсякчас відгукується вдячністю у серцях наших дітей. Навчати та навчатися це нелегка праця. Перед нами стоять складні завдання, тож маємо зробити все можливе не тільки для успішного функціонування системи освіти в нашій громаді, але й для її розвитку і подальшого реформування. Нехай цей навчальний рік додасть вам віри, стабільності, нових здобутків.

Сьогодні хочу відмітити кращих вчителів, які є нашою гордістю та представляють громаду на обласному рівні. Також ці педагоги премійовані до початку навчального року, це:

  •   за підготовку переможців ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІ, ІІІ етапів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України:

Бурковська Неля Григорівна, вчитель української мови та літератури Староостропільського ліцею;

Севернюк Іванна Василівна, вчитель інформатики Староостропільського ліцею.

Чижевська Людмила Анатоліївна, вчителя англійської мови Ладигівської гімназії.

  • за особистий внесок у виконання важливого завдання чи термінової роботи (за І – ІІІ місце у обласній постійно діючій виставці «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування»):

Бондарчук Ірина Петрівна, практичного психолога Ладигівської гімназії;

Лошак Наталія Олександрівна, вчителя інформатики Ладигівської гімназії;

Севернюк Іванна Василівна, заступника директора з виховної роботи Староостропільського ліцею.

за особистий внесок у розвиток освітянської галузі громади:

Сторожук Людмила Володимирівна, керівник Школи вищої педагогічної майстерності вчителів початкової ланки;

Сьомак Юлія Миколаївна, керівник психологічної служби закладів освіти Староостропільської сільської ради

Якщо говорити про Всеукраїнські конкурси та олімпіади, зараз кожен педагог має можливість показати себе на рівні області. Взяти участь у постійній обласній педагогічній виставці «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування», адже призове місце на виставці зараховується до підвищення кваліфікації.

До речі, преміювання педагогів стало можливим завдяки прийнятого положення про преміювання. Крім цього положення сесією сільської ради прийнята програма «Обдарована дитина», яка дала змогу стимулювати учнів брати участь та перемагати у олімпіадах.

Планую на бюджетній сесії прийняти Програму про фінансування наших медоглядів за кошти роботодавця.

Цьогоріч наші заклади отримали допомогу від ЮНІСЕФ, це гігієнічні набори для ЗО та ЗДО, рюкзачки з канцелярією для першокласників, скул бокси. Також вчора на обласній конференції отримала два сертифікати на набори «Школа в коробці».

Сьогодні перед юними жителями нашої громади гостинно відчиняють двері 3 ЗЗСО та 4 ЗДО (1 юридична особа, 3 структурні підрозділи ЗО), які спільними зусиллями, завдяки підтримці сільської ради, батьківського колективу та спонсорам  підготували до нового навчального року.

     Загалом за шкільні парти цього року сяде 481 учнів, з яких 45 – першокласники (Вишнопільська гімназія – 53 учні, 5 першокласників. Ладигівська гімназія – 66 учнів, 5 першокласників. Староостропільський ліцей – 362 учні, 35 першокласників) та 95 вихованців ЗДО.

Шановні колеги, І настане той довгоочікуваний день у календарі України – світлий, наш власний День Перемоги! Віримо, що лишилось недовго! І голуб миру обов’язково прилетить на нашу землю!

Голова сервісного центру методичної служби громади Севернюк І.В. проаналізувала стан та перспективи методичної роботи учителів освітніх закладів Староостропільщини.

Після конференції учителі працювали в методичних об’єднаннях та динамічних групах.

Пропонуємо переглянути фотозвіт з місця подій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано