A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Сьогодні в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2023 10:15
Кількість переглядів: 88

29 серпня 2014 року сотні наших захисників у соняшникових полях під Іловайськом поклали свої життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. В цей день ми згадуємо не лише тих, хто загинув в Іловайській трагедії, а й десятки тисяч полеглих захисників і захисниць України в сучасній російсько-українській війні від 2014 року. Вони стоять на одному щаблі з усіма поколіннями борців за волю і державну самостійність.

У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. Безперечно, це не єдиний день у році, коли згадуються полеглі та віддається їм шана. Однак це нагода для всього суспільства разом зробити усе можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед. Ми вклоняємося пам’яті тих, хто віддав життя за мир та неподільність нашої держави. Керівництво області та міста, представники силових структур, рідні та близькі Героїв поклали квіти до монументів пам’яті захисників та схилили голови у хвилині мовчання.

Також в пам’ять про усіх Героїв в Святопреображенській церкві села Старий Остропіль відбулася поминальна панахида. Тут поіменно згадали усіх воїнів, які поховані на кладовищах нашої громади.

Вічна пам’ять полеглим!

Слава Героям!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано