A A A K K K
для людей із порушенням зору
Староостропільська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ДОПОМАГАЄ УЧНЯМ ВИЗНАЧИТИ МАЙБУТНЮ ПРОФЕСІЮ

Дата: 27.07.2023 16:12
Кількість переглядів: 87

У пошуках себе люди можуть 3-4 рази за життя змінювати професію. Технології розвиваються, деякі професії стають не актуальними, тож виникає загроза втратити роботу. Водночас з'являються нові професії, які будуть більш адаптовані до нового поділу праці між людьми, машинами і програмними продуктами.

Багато підлітків губляться у виборі професії, не знають, як обрати саме ту сферу, яка буде цікавою, та бояться втратити час на здобуття спеціальності, за якою не працюватимуть.

Щоб це вирішити, Міністерство освіти і науки України спільно з Інститутом модернізації змісту освіти  й Асоціацією інноваційної та цифрової освіти реалізують всеукраїнський проєкт «Обери професію своєї мрії».

Унікальний інструмент проєкту, яким безкоштовно може скористатися кожен учень і учениця — профорієнтаційне тестування на основі штучного інтелекту. Штучний інтелект — це здатність комп'ютера виконувати ті завдання, які зазвичай потребують людського мислення, вміння навчатися, розпізнавати алгоритми. Саме завдяки цим особливостям тестування допомагає підліткам точно та швидко визначити власну схильність до понад 1 000 професій, дізнатися про нові, актуальні та перспективні види діяльності, а також зрозуміти, наскільки успішним буде вибір обраного фаху у майбутньому. Це дозволяє вже зараз побудувати індивідуальну траєкторію навчання та кар’єри.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано